LOVRINOVIĆ ZAPANJIO IZJAVAMA: Jedan je od rijetkih koji se usuđuje napraviti ovo (FOTO)

Screenshot

Ponovno je dokazao kako je spreman odgovoriti na sve.

Predsjednik udruge Promijenimo Hrvatsku koja djeluje u okviru Mosta, Ivan Lovrinović, ponovno je oduševio svojim neuobičajenim načinom komuniciranja na društvenim mrežama. Kažemo neuobičajenim načinom ne samo zbog njegovih žestokih prozivki kojima gotovo svakodnevno obasipa kolege, državne institiucije i političke prilike i neprilike, već zbog toga što on, za razliku od ostalih kolega, na komentare svojih pratitelja spremno odgovara.

Mahom svi političari koji koriste društvene mreže kako bi na brz, efikasan i bezbolan način kazali javnosti što misle, uredno zaboravljaju da tim svojim objavama izazovu na stotine pozitivnih i negativnih reakcija. Naravno da je teško za očekivati da se političari zadržavaju na društvenim mrežama nekoliko sati kako bi odgovorili svima, ali tu i tamo valjalo bi odgovoriti ljudima na koje valjano i vrijedno pitanje. Time bi te njihove objave itekako dobile na važnosti jer bi se barem prividno stekao dojam kako političari ne žive gore u oblacima već da su tu dolje s nama na tlu. Bez obzira pisali njihove objave PR-ovci ili ih pišu oni sami, tu i tamo bi trebali polemizirati s ljudima na društvenim mrežama jer na koncu to je i cilj društvenih mrža, družiti se i komunicirati s ljudima.

Komunikacija koju većina njih provodi na društvenim mrežama, zapravo i nije komunikacija. Zamislite samo da najednom uđete u prostoriju punu ljudi, kažete što imate za reći, izađete i više se ne vratite u tu prostoriju i ostavite ljude da se međusobno raspravljaju. Nekima se takav način komunikacije možda čini normalnim, ali u svijetu društvenih mreža, kada nešto izjavite slijede upiti, pohvale ili kritike, a ako vas netko nešto upita pristojno je odgovoriti, barem tu i tamo. Iako se možda stječe drugačiji dojam kada ste na računalu, ali gledajući situaciju iz drugog kuta to izgleda baš tako.

Nije ga strah odgovarati na uvrede

Vratimo se na Lovrinovića. On je već u nekoliko navrata pokazao kako ga nije strah polemizirati s biračima, čak i onima koji ga kritiziraju, pa čak i vrijeđaju. Upravo to je napravio u svojoj posljednjoj objavi.

On je, prvenstveno, napisao zanimljivu objavu koja je izazvala brojne reakcije, a u njoj je konstatirao kako se svaki puta kada se govori o Mamićima, nešto drugo kuha u pozadini.

“Čim se najavi hapšenje ili dodatna istraga Mamića odmah mi je jasno da se tim igrokazom želi amortizirati i odvući pažnja od nečega drugog, puno važnijeg. Tu su i nezaobilazne izjave jedinih odvjetnika u Hrvata Prodanovića i Slokovićke. Sve je to u isto vrijeme i smiješno i žalosno. Po stoti put se vidi da je pravosuđe najgori dio sustava. Dosta je više tog maltretiranja građana i igrokaza za posebne potrebe. Gledam ponovo na HRT-u suca Kolakušića koji vrlo jasno daje konkretne prijedloge koje bi sigurno u kratkom roku donijele značajne promjene u sustavu. Šteta što nije iz Metkovića”, napisao je Lovrinović.

Ono što je uslijedilo trebao bi biti primjer svim političarima. Ne zbog sadržaja u izmijenjenim porukama, već zbog čistog pristupa prema pratiteljima ili kritičarima.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Lovrinović se na sveopće iznenađenje odlučio ogovarati na negativne kritike i uvrede koje bi ostali jednostavno uklonili iz svoje objave ili u najboljem slučaju ignorirali. No, on se potrudio odgovoriti i na niske udarce i uvrede.

Screenshot
Screenshot

Iako nema veliki broj pratitelja kao recimo Karamarko, Milanović ili predsjednica, Lovrinović se vrlo dobro snalazi i sa svojih malo manje od 4 i pol tisuće obožavatelja kojima. Za razliku od ostatka kompanije koja se hvali desetcima i stotinama tisuća pratitelja na društvenim mrežama, Lovrinović se može pohvaliti kako on sa svojom, manjom grupom, barem zna komunicirati i družiti se.

>>> LOVRINOVIĆ NAKON RASPRAVE O HBOR-u: Otkrio zabrinjavajuće detalje koje nitko još nije spomenuo!

>>> MEDIJI SU VAM OVO PREŠUTJELI: Lovrinović otkrio šokantne detalje s prve financijske sjednice!

>>> LOVRINOVIĆ NAJAVIO ŽESTOK OBRAČUN: Kako će na ovu poruku reagirati Petrov i Karamarko? (FOTO)


Komentari