LOVRINOVIĆ OGORČEN PONAŠANJEM VLADE: Evo što ga je toliko iznerviralo da je morao izjaviti ovo (FOTO)

Screenshot

Lovrinović je očito iznerviran ponašanjem svojih kolega pa je odlučio malo olakšati si dušu.

Jučerašnji dan obilježili su naši rukometaši koji su stigli s Europskog prvenstva na kojem su ostvarili veliki uspjeh osvojivši brončanu medalju, a jedinstvenu priliku za promociju mudro su iskoristili naši političari. Gotovo sve naše uvaženije političarke i naši jednako tako uvaženi političari skupljali vrijedne političke poene čestitarenjem, naslikavanjem, ljubljenjem, grljenjem ili u najgorem slučaju pisanjem kojekakvih suhoparnih, reda radi napisanih, objava na društvenim mrežama. No, Ivan Lovrinović, političar koji je trenutno vrlo aktivan na društvenim mrežama kao, napisao je zanimljivu poruku koja se tiče baš ovih političara ili bolje rečeno njegovih kolega, koji su objeručke prihvatili iskoristiti veliki uspjeh naših sportaša za ojačavanje svog ugleda u javnosti.

Lovrinović je kratko i jasno kazao kako mu jako smeta što se naši političari kite tuđim perjem, a osim što je lijepo bocnuo svoje kolege, Mostovac je povukao i jednu vrlo zanimljivu paralelu usporedivši rukometaše i njihovu strast s onom naših političara. On je, naime konstatirao kako bi naša država puno bolje funkcionirala kada bi naši političari imali znanje, vještinu, hrabrost i strast kakvu imaju naši rukometaši, a na koncu je zaključio kako su, prema tim vrlinama, daleko od njih, ili njegovim riječima, kako su za “seosku ligu”. Njegova objava odnosi se na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, na premijera Oreškovića, te na Milana Bandića kao i na novog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šuštara. Njihove su slike na kojima se grle i pozdravljaju s rukometašima zatrpale gotovo sve medije i društvene mreže, a predsjednica je išla čak na utakmicu između Hrvatske i Poljske.

>>>PREDSJEDNICA ZAPALILA JAVNOST: Zbog ovih riječi i fotografija ostat će itekako upamćena! (FOTO)

Htjeli vi to priznati ili ne, Lovrinović je donekle u pravu, baš takve vrline silno nedostaju našim ljudima na visokim pozicijama u državi, kada bi bili i upola vrijedni i uporni kao naši sportaši država bi garantirano bila uspješnija. Neka subliminalna poruka koju je poslao Lovrinović vjerojatno bi trebala biti ta da je političarima bolje da se ugledaju na sportaše umjesto da na njima zarađuju glasove i “rastu u očima” birača.

Lovrinovićevu objavu prenosimo u cijelosti

“Nitko nije toliko proslavio Hrvatsku u svijetu kao naši sportaši. Tako mala zemlja a toliko dobrih sportaša i rezultata. Oni su nam vračali osmijeh na lice, ponos i ispunjavali nas radošću kada smo tonuli u depresiju.

No, jesmo li svjesni što su ti mladi ljudi uložili u svoj razvoj, koliko su se žrtvovali, često patili i kako su se financirali. To znaju samo oni i njihovi roditelji. U okrutnom svijetu sporta koji od sportaša nastoji proizvesti strojeve sve je teže postići uspjeh. Očito nam je genetika dobra. No, otkuda toliko uspjeha kod naših sportaša? Zašto ne možemo biti tako uspješni i u drugim područjima? To se stalno pitamo. Mislim da oni znaju; jasan im je cilj, spremni su na žrtvu i moraju prema cilju ići sa strašću. Toga nam fali na drugim područjima.

Smeta mi koliko se političara kiti njihovim perjem kada se vrate u zemlju. Znate li koliko sportaša nakon završetka karijere živi jadno? Moramo o tim ljudima povesti više računa i znati ih cijeniti i zaštititi nakon završetka karijere i vrhunskih rezultata kojima nam kao narodu i državi vračaju samopouzdanje i vjeru da možemo biti bolji. Za izlazak iz ekonomske krize treba nam znanje i vještina, hrabrost i strast naših rukometaša. Bez toga nismo ni za seosku ligu”, kazao je predsjednik udruge Promijenimo Hrvatsku, koja djeluje u okviru Mosta, Ivan Lovrinović.

NITKO NIJE TAKO PROSLAVIO HRVATSKUNitko nije toliko proslavio Hrvatsku u svijetu kao naši sportaši. Tako mala zemlja a…

Posted by Ivan Lovrinović on Montag, 1. Februar 2016

>>> LOVRINOVIĆ ŽUSTRIJI NEGO IKAD: Otkrio zaprepašćujuće činjenice o II. mirovinskom stupu!

>>> O OVOME SE DO SADA NIJE PRIČALO: Lovrinović otkrio šokantne detalje o radu HNB-a (FOTO)

>>> MEDIJI SU VAM OVO PREŠUTJELI: Lovrinović otkrio šokantne detalje s prve financijske sjednice!

>>> NESVAKIDAŠNJI FENOMEN DRUŠTVENIH MREŽA: Evo kako političari na vama jeftino zarađuju bodove (FOTO)


Komentari