‘LAMPION ZA VUKOVAR’ Uključite se u obilježavanje Dana sjećanja na ponos hrvatskog zajedništva

foto:Facebook

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje ove se godine 18. studenoga po prvi puta obilježava kao državni praznik.

Mnogi su vjerovali da će se u još većem broju nego inače na taj dan okupiti u Vukovaru i obilježiti ovaj praznik, no takvu ideju spriječila je epidemija koronavirusa.

Ipak, dokaz kako ništa ne može stati na put hrvatskom zajedništvu dolazi nam s Facebook stranici Lampion za Vukovar gdje možete doživjeti atmosferu s proteklih Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, pratiti obavijesti i sam program ovogodišnjeg Dana sjećanja, ali i pridružiti se svojim fotografijama ili videima.

„Želimo znati kako ste vi obilježili ovogodišnji Dan sjećanja na žrtvu Vukovara“, poručili su iz Grada Vukovara, koji je i pokrenuo ovu stranicu.


Pozivaju sve koji se žele pokloniti Vukovaru da to učine ovim putem:

Pošaljite nam fotografije i videe u inbox, na e-mail: [email protected] , objavite na našem zidu ili nas označite u vlastitoj objavi na Facebooku #LampionZaVukovar

Za Instagram:

#LampionZaVukovar #Vukovar #dansjecanja1991-2020 #volimvukovar #vukovargradheroj #vukovar1991 #vukovarusrcu #vukovargradheroja #vukovar2020 #zapamtitevukovar

Komentari

loading...