KRVAVI OKRŠAJI UOČI DERBIJA: U Splitu zapalili auto zagrebačkih registracija s četvoricom mladića!

Borna Filic/PIXSELL

Derbi na Poljudu nije niti počeo, a već stižu vijesti o neredima.

Na odmorištu Jasenice došlo je do velikog sukoba suprostavljenih frakcija BBB, piše Jutarnji list, točnije takozvanih ‘mamićevaca’ i ‘antimamićevaca’ uoči derbija Dinama i Hajduka koji se održava u 15 sati na Poljudu.

Prema pisanju medija, navijači koji inače bojkotiraju utakmice Dinama, a koji su na utakmicu putovali u čak 15-ak kombija, napravili su pravu sačekušu te napali autobus u kojem su se nalazili pripadnici BBB Fan Cluba. Naime, pripadnici pripadnici Fan cluba zaustavili  su se na odmor, a druga skupina navijača ih je vidjela te krenula u napad bacajući na njih baklje.

Reagirala je policija koja je pucnjevima u zrak pokušala smiriti situaciju. U tijeku je policijski očevid.

https://www.facebook.com/BadBlueBoysi.hr/photos/a.106429382878685.7215.106413312880292/504861129702173/?type=3&theater

ZAPALJEN AUTO S ČETVORICOM MLADIĆA U NJEMU

Čini se kako bi derbi Dinama i Hajduka ovaj put mogao ostati u sjeni niza skandala. Nedugo nakon obračuna BBB-ovaca na autocesti A1, u Splitu je zapaljen auto zagrebačkih registarskih oznaka. Policija još ne žele davati službene informacije, očevid je u tijeku kao i potraga za vandalima.

Naime, u Gundulićevoj ulici, usred grada, koja vodi do stadiona na Poljudu, na prometnici je u vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka u kojemu su bila četvorica mladića u prtljažnik ubačen zapaljivi predmet koji je izazvao požar na stražnjem dijelu vozila, piše Večernji list.

Zagrepčani su usporili pred pješačkim prijelazom, kada je skupina huligana razbila stražnje staklo i izazvala požar u prtljažniku. Vjerojatno se radi o Molotovljevom koktelu, a liječničku pomoć zatražio je jedan od mladića koji je ozlijedio ruku kada je pokušao ugasiti vatru.

Sukob navijača kod Zagvozda

Podsjetimo, dvije mlađe osobe su ozlijeđene, a oštećen je i osobni automobil na autocesti A1 u Zagvozdu u srijedu 16. ožujka,  nedugo nakon završetka derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Naime, incident se dogodio u 21.35 sati kod naplatnih kućica autoceste A1 u Zagvozdu kada je više osoba došlo do osobnog vozila Škoda, oštetilo ga i napalo pet osoba koje su u njemu bile. Napadači su pobjegli, a za dvije osobe u dobi od 20 i 24 godine, koje su zatražile su liječničku pomoć utvrđeno je kako su lakše ozlijeđene.

>>> BBB-ovci PREKLINJALI HAC-ovku: ‘Za nama je potjera, ubit će nas! Pustite nas, molim vas’


Komentari