KOSORICA VIŠE NE BIRA RIJEČI: Sarkastičnim komentarom brutalno spustila Karamarku (FOTO)

hr.wikipedia.org

Bivša premijerka više ne bira ni sredstva ni riječi, a novi komentar upućen je izravno šefu HDZ-a.

Bivša premijerka Jadranka Kosor burno je reagirala nakon što je šef HDZ-a najavio mogućnost da se Ured predsjednice preseli u Banske dvore, a ured Vlade, to jest premijer i nekoliko potpredsjednika Vlade, svoja radna mjesta preseli na Prisavlje u zgradu u kojoj je nekada boravio Centralni komitet saveza komunista ili drugim riječima, u Kockicu.

Na sebi svojstven način, Kosor se oglasila na Twitteru i žestoko oplela po Karamarku i mogućem preseljenju, premda se to spominje kao samo jedno od riješenja i još ništa nije definitivno. “Da sam ja predložila preseljenje moje Vlade u zgradu gdje je bio CKSKH oni bi tražili donošenje zakona o zabrani imena “Jadranka” u RH”, sarkastično je komentirala Kosor.

Zanimljivo je kako Kosorica već neko vrijeme komentarima bode gotovo sve čelne ljude u državi, ali na njene provokacije ne odgovara nitko. Iako njezine riječi katkada znaju pogoditi pravo u srž, nekada ipak malo pretjera i kaže koju riječ previše. Bit će svakako zanimljivo vidjeti hoće li i kako netko od prozvanih reagirati.

>>> OPAKO JE NALJUTIO KOSORICU: Umrijet ćete od smijeha kada vidite s čim je usporedila Sanadera (FOTO) 

>>> JADRANKA KOSOR NE PRESTAJE S OPAKOM PALJBOM: Opasne optužbe na račun HDZ-a i Oreškovića (FOTO)

>>> KOSOR SVE OTVORENIJE ISMIJAVA HDZ-ovce: Evo kome se i zašto bivša premijerka opako narugala (FOTO)


Komentari