KOSOR IZREŠETALA OREŠKOVIĆA: Nova porcija prozivki, ruganja i podbadanja (FOTO)

Picmonkey

Ne prođe ni dan, a da mu nema što reći.

Premda je u svom posljednjem pismu, malo kraćem od recimo Zločina i kazne, pojasnila da više neće spočitavati premijeru Tihomiru Oreškoviću to što ne barata dobro hrvatskim jezikom, to što ga ona smatra premlakim i neodlučnim premijerom, štoviše i neupućenim, Jadranka Kosor ipak je pogazila svoju riječ i nastavila dalje komentirati poteze premijera. Krenula je još jučer referirajući se na Oreškovićevu poruku kojom je pozvao kolege i sve koji komuniciraju u javnosti na više tolerancije, a Kosor mu je na to poručila kako bi mu bolje bilo da nađe ministra branitelja.

“Tim O. kaže da ga građani zaustavljaju po ulicama željni razgovora. Zaustavljaju li ga branitelji i pitaju zašto nema ministra branitelja”, pitala ga je Kosor. No, krenula je ona još i dalje.

Krenula je dalje i to opet po istom, ovoga puta na meti je opet bilo Oreškovićevo znanje hrvatskog jezika. Orešković se u ponedjeljak sastao s čelnicima mirovinskih fondova, a jedan od njih kazao je kako je zadivljen njegovom profesionalnošću i poznavanjem problematike, kao i da je njegovo znanje hrvatskog puno bolje uživo nego na televiziji. Kosor je to morala prokomentirati na svoj sarkastičan način.

“Neki šef mirovinskog fonda pohvalio je Tima O da govori puno bolje hrvatski nego na TV-u i da mu nije trebalo prevoditi. Plješčite građani”, komentirala je Kosor.

Bez brige, još nije kraj. Malo je proširila radijus djelovanja i Oreškoviću dodala i najbliže mu suradnike Petrova i Karamarka. Ponovno se referirala na Oreškovićevu molbu s društvenih mreža vezanu za toleranciju. “FB objavom Tim O traži toleranciju i okretanje rješavanju egzistencijalnih problema građana. Mogao se samo nagnuti i šapnuti na uho prvom do”, kaže Kosor.

Za kraj poručila je svim kolegama koji ovih dana vode ratove na društvenim mrežama i šalju važne poruke svima nam, a ima ih mnogo, da im je bolje da svoje poruke šalju radom, a ne da upošljavaju PR-ovce da govore preko društvenih mreža za njih.

>>> OREŠKOVIĆ NA ŽESTOKOM UDARU: Nakon Marasa, premijera napala i Jadranka Kosor! (FOTO)

>>> OREŠKOVIĆ IZNENADIO KOSOR: Ovim potezima bivšu premijerku zalijepio za stolac

>>> NEKOLIKO DANA JE ŠUTJELA, A ONDA URAGAN: Kosor izribala Oreškovića kao nikada do sad (FOTO)


Komentari