‘KOJI SI TI KRETEN’ Pod objavom oca monstruma Pernar napao masone pa ga popljuvali zbog skupljanja bodova na ubojstvu djece

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Od jutros cure nove informacije o stravičnom zločinu u Mlinovima i ocu monstrumu Haraldu K. koji je usmrtio troje malodobne djece, od kojih je najmlađe imalo tek četiri godine.

U svojoj je zadnjoj Facebook objavi Harald spomenuo i masonsku ložu, a to je bio povod da sve prokomentira i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar. Ispod objave oca monstruma ostavio je komentar gdje se dotaknuo masona i tvrdio kako je on još prije upozoravao na sve to.

“Kad sam ja ukazivao na to da masona ima posvuda, rugali su mi se. Kada sam govorio da to nisu dobri ljudi, napadali su me s pričom da su to časni i ugledni članovi zajednice. Sada svi tu možete vidjeti o kakvim karakterima se tu radi”, napisao je Pernar na Facebooku kojeg je donedavno izbjegavao koristiti.

“Koji si ti kreten da na temi ubojstva troje djece ideš skupljati političke bodove”, ekspresno je dobio odgovor na svoj komentar.

Na to je Pernar kako “masoneriji treba stati na kraj, a oni koji ih brane, neka si uzmu Haralda sebi doma”.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine je usmrtio Harald K.

Dnevno neslužbeno doznaje kako je Harald K. svojeg četverogodišnjeg sina i blizance prvotno pokušao otrovati tabletama. No, nesretna djeca su se počela buditi, a tada ih je otac počeo daviti.

“Zbogom svima! Otići ću, jer više ne mogu. Ljubav mog života, M.D., napustila me jer je bivša supruga D.K. bila jako loša prema njoj i nemam novca. Sve što sam pokušao posljednjih godinu, godinu i pol nije me vratilo na posao, pa čak ni moja braća iz masonskih loža poput V.P., Z.K. i D. V. nisu htjeli pomoći, čak ni na kraju nisu podigli mobitel.

Samo su mi najbolji prijatelji M. i R. i moj brat H. pomagali koliko su mogli. Ali sada sam na kraju! Zbogom”, napisao je u posljednjoj Facebook objavi.

Komentari