KLEČAO NA VOJNOM MIMOHODU, VALJAO SE PO HDZ-ovom STOŽERU Znamo sve o GLAVNOJ ZVIJEZDI izbora! (FOTO)

Branko Tunić na čelo je stavio iskaznicu HDZ-a te naposljetku završio na podu ljubeći hrvatsku zastavu.

Oduševljenju i euforiji u HDZ-ovom stožeru sinoć nije bilo kraja. Naime, članovi i simpatizeri HDZ-a nisu skrivali emocije i oduševljenje kada su čuli prve rezultate prema kojima njihova stranka nosi pobjedu, ali neki su pogođeni emocijama na simpatičan način izmakli kontroli.

tunić

Tako je Branko Tunić postao prava zvijezda izborne noći stavivši na čelo člansku iskaznicu HDZ-a i ljubeći na podu hrvatsku zastavu dok mu je oduševljeno mnoštvo uzvikivalo: ”Franjo, Franjo!”

U svega nekoliko sati ovaj euforični HDZ-ov član postao je prava senzacija na društvenim mrežama, međutim njegov lik i djelo u ovom izdanju ne vidimo prvi put. Vratimo li se svega par mjeseci unazad, točnije na dan proslave Oluje u gradu Zagrebu 05. kolovoza, sjetit ćemo se emotivne fotografije vojnika koji je ponesen emocijama zaplakao i pao na koljena te na taj način postao jedan od branitelja koji je obilježio zagrebačku proslavu ove svečane obljetnice. Riječ je naime o istoj osobi, Branku Tuniću.

”Prvo sam bio sretan kada sam se rodio, drugo kada sam vidio svoju ženu 95′-te, a treći put sretan sam zbog današenjg dana. Dat ću opet svoj život za Hrvatsku, za dobrobit svih Hrvata”, rekao nam je tada uplakani branitelj koji je tim povodom ispričao svoju tužnu priču.

”Ostavio sam ženu i dvoje djece na Kosovu i došao ovdje. Ovo je moj rođendan, najbolji u životu”, kazao je Branko Tunić.

VOJNIK 1

”Ostavio sam ženu i dvoje djece na Kosovu i došao ovdje. Ovo je moj rođendan, najbolji u životu”, kazao je Branko Tunić.

VOJNIK 2

Euforija, ponos, domoljublje osjećaji su koji su se miješali na vojnom mimodohu povodom 20. godišnjice Oluje, a tim osjećajima odolili nisu niti oni koji su za nju najzaslužniji, hrvatski vojnici.

Sitana Omer
FOTO: Sitana Omer

Atmosfera je bila uzavrela i nakon što se okupljenima poslije ponoći obratio i šef HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je proglasio i pobjedu u trenutku dok su rezultati DIP-a pokazivali da imaju osam mandata više nego koalicija Hrvatska raste.

>>> OVA FOTOGRAFIJA OBILJEŽILA JE MIMOHOD: VOJNIK PAO NA KOLJENA I RASPLAKAO SE! (FOTO)


Komentari