Kerum: ‘Opara je zagrebački kandidat, Zagreb neće voditi Split!’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Također je pojasnio da je Opara zagrebački kandidat.

Kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum održao je press konferenciju uoči drugog kruga lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju.

Na početku se zahvalio novinarima te je zaključio da je bio “fin i pristojan” prema njima.

”Zaključujem da smo ja i moji suradnici bili pristojni i fini prema vama. Ako sam ja pogriješio, ja sam se gospođi s HRT-a ispričao. Bilo je to u afeku, ali znam da je žena OK. Hvala vam što ste bili korektni i realni i što ste dobro odradili ovu kampanju”, kazao je Kerum.

Također je pojasnio da je Opara zagrebački kandidat, dok je on sam splitski kandidat. Dodao je da Split ne može voditi Zagreb.

”Ovo što su napravili s Ćirom isto. Čovjeka u godinama ucjenjivat i govorit mu to i to jer inače… Mislim strašno, što reći. Krenuli su u akciju, na silu hoće dobit’. Ali ne može se na silu ništa. Građani imaju pravo glasa. Oni će reć’ hoće li dobiti kandidat splitski ili zagrebački. Opara je zagrebački kanididat. Mi toliko imamo inata i dišpeta da mi samo možemo voditi Split, a da ga neće voditi Zagreb. Mi moramo živjeti ovdje, mi smo ovdje”, kazao je.

Naglašava kako je tema kampanje HDZ-a bila samo ‘ocrniti Keruma’, ali da birači to vide i da neće nasjesti.

”Bave se prljavim igrama jer su mašinerija i sila koja može pobijediti sve, ali to Splićani ne prihvaćaju. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli”, poručio je Kerum.


Komentari