KARAMARKOV ODGOVOR VRLO JASAN Evo što je MOST-u i SDP-u poručio šef HDZ-a!

Facebook

Na novonastalu situaciju se osvrnuo i čelni čovjek HDZ-a.

Božo Petrov je rekao kako MOST želi zajedničku vladu s HDZ-om i SDP-om. Poručio je i kako je Hrvatskoj u ovom trenutku izuzetno potrebno jedinstvo.

“Imamo birače koji su možda svjetonazorski lijevo, desno, ali niti jedni niti drugi nisu nam dali glas zahvaljujući našim svjetonazorima nego onom što smo mi predstavljali – ideju da Hrvatska može ići naprijed i da je izuzetno potrebno jedinstvo. To tražimo sada i od HDZ-a i SDP-a.”, rekao je Petrov. Na ovu situaciju osvrnuo se i Tomislav Karamarko rekavši kako je jako zadovoljan sastankom.

“Još nismo ništa dogovorili, zadovoljan sam jer imamo puno dodirnih točaka. Sve promjene i reforme Mosta su već zadržane i elaborirane u našem programu”, poručio je Karamarko i rekao kako reforme mogu provesti HDZ i i Most zajedno, a nikako oni koji četiri godine nisu ništa napravili.


Rekao je kako ne želi sjesti za stol s onima koji su upropastili hrvatsko gospodarstvo. Na pitanje tko bi trebao biti mandatar kratko je rekao: “Mene trenutno zanima program, a ne mandatar”. Nakon održanog sastanka na kojem je zaključeno kako će se pregovori nastaviti, oglasio se i Zoran Milanović.

On je naime, upitao predstavnike MOST-a kako to misle provesti te im je pokušao objasniti da bi to bilo varanje njihovih birača koji su im dali povjerenje na izborima.

>>> VELIKA KOALICIJA HDZ-a i SDP-a! UVJETI MOST-a POD POVEĆALOM: Što znači Vlada nacionalnog jedinstva?

Komentari