KAKVA REKLAMA ZA HRVATSKU: Engleska novinarka ovako se zahvalila na prekrasnom iskustvu!

pixabay.com

Novinarka Veronica Whiteis na hrvatskoj je obali provela nekoliko dana u prekrasnom krstarenju, a Hrvatskoj se zahvalila tako da je pozvala sve čitatelje USA Todaya da nas posjete. 

U svom je članku objavila 10 razloga zašto posjetiti Hrvatsku. Inače, novinarka hvali i prirodne ljepote, ali i samu ideju krstarenja u jedrilici s nekolicinom prijatelja, zaustavljajući se od grada do grada.

To nije standardno krstarenje

Veronica je hrvatskom obalom plovila u malom charteru, na kojem nije bilo dress coda i gdje je atmosfera bila toliko opuštena da je šetnja uokolo, bosa i u kupaćem kostimu, bila sasvim prihvatljiva. Dodaje da na krstarenje bez kina, televizije i shopping centra, tjera na upoznavanje suputnika, čitanje knjige ili uživanje u prekrasnim pogledima koje pruža hrvatska obala.

Krstarenje po danu i party po noći

U članku Veronica preporučuje čitateljima da odaberu ona krstarenja koja im dopuštaju da su po danu na palubi, odnosno da imaju doručak i ručak na brodu, a da popodneva i noći imaju slobodna. To znači da će moći, kao što je to i ona napravila, slobodno istraživati noćne ljepote, na drugoj lokaciji svake večeri.

Kupališta usred ničega jednostavno su savršena

Većina hrvatskih krstarenja uključuje obilazak prekrasnih gradova, ali i odmori od krstarenja na napuštenim otocima, na gotovo netaknutim plažama koje su je oduševile, kaže Veronica.

Nije zapravo toliko skupo

Veronica navodi, kako njeno krstarenje nije bilo lukstuzno i uobičajeno te da je uključivalo i dijeljenje sobe te tuš kabina s drugim ljudima. Međutim, za cijenu od 600 dolara njoj se to ne čini skupo, a lusksuz je lako zamijenila opuštenim krstarenjem u režiji hrvatskih turističkih radnika, piše USA Today. 


Komentari