JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: Bilo mu je svega 16 godina, preminuo je na licu mjesta. Hitna pomoć i policija su dojurili, ali nije mu bilo spasa

Foto: Screenshot/Pixabay

Velika tuga zahvatila je Dalmaciju. Ondje je u popodnevnim satima u naletu vlaka u Kaštel Gomilici poginuo 16-godišnji mladić koji je stradao u naletu vlaka. Udar je bio toliko jak da je preminuo na licu mjesta.

Nesreća se dogodila u blizini pružnog prijelaza i mladić je navodno u ušima imao slušalice, pišu 24sata. Na teren su brzo došli Hitna pomoć i policija, ali nisu mu mogli pomoći.

Nesretni mladić nastupao je za tamošnjeg niželigaša GOŠK Kaštela, a u trenutku nesreće je navodno išao prema igralištu GOŠK-a gdje je trebao igrati nogomet s prijateljima na slobodno poslijepodne.

Od 16-godišnjaka se oprostio njegov GOŠK za kojeg je igrao u mlađim kategorijama, a sve aktivnosti kluba su trenutno obustavljene.

“Dragi naši, slijedom današnjeg tragičnog događaja s tugom u srcu Vas obavještavamo da škola nogometa iduća dva dana proglašava danima žalosti povodom pogibije našeg člana te privremeno obustavljamo nogometne aktivnosti. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Zbogom”, napisao je klub na Facebook stranici.

U komentarima se javio i Hajduk koji se također oprostio od poginulog mladića.

“HNK Hajduk izražava iskrenu sućut obitelji i klubu u povodu ovog tragičnog događaja. Suosjećamo s vama u ovim teškim trenucima. Počivao u miru”, napisali su.

Dragi naši,

slijedom današnjeg tragičnog događaja s tugom u srcu Vas obavještavamo da škola nogometa iduća dva dana…

Objavljuje GOŠK KaštelaPonedjeljak, 5. travnja 2021.


Komentari