JESTE LI SVJESNI ŠTO VAM RADE? Ovo je popis portala koji vam kradu lajkove!

Facebook

Dobro je poznato kako internetski portali preživljaju zahvaljujući upravo vašim klikovima. Prema pisanju portala Tinolovka News, oko osamdeset posto lajkova na društvenim mrežama, prije svega Facebooku, koje su ‘vodeći hrvatski portali’ prikupili zapravo je ukradeno.

Evo i na koji način.

Naime, trenutno je u modi bivši izbornik Vatrenih, Slaven Bilić, koji u Engleskoj, možda i najjačoj nogometnoj ligi Europe, sa svojim prosječnim West Hamom, gazi odreda nogometne divove i bivše europske prvake. Posljednji u nizu trofeja bivšeg izbornika je ‘skalp’ Jose Mourinha i njegovog Chelseaja.

Naravno, dok ne ‘padne’ veliki Manchester United, jedan od najvećih divova europskog nogometa, Bilić neće moći reći da je kompletirao svoju zbirku trofeja.  Hrvatski portali, koji zadnje vrijeme ‘čereče’ hrvatsku seniorsku nogometnu reprezentaciju, a ni mlade Vatrene ne štede, pokušavaju iskoristiti Bilićevu popularnost, ne zbog Bilića već zbog sebe.

Surfajući društvenim mrežama svako malo naletite na neki plaćeni oglas nekog uvjetno rečeno velikog portala, koji vas onda uvjerava da se baš on bori za sve ono o čemu ste možda sanjali ili ćete sanjati. Da, takvi portali mogu predvidjeti budućnost i pročitati vaše snove, dakako, uz pravu cijenu. Znaju i lijekove za sve bolesti.


Konkretno kada govorimo o Biliću pojavljuje se plaćeni oglas ‘KLIKNI LIKE AKO ŽELIŠ DA SLAVEN BILIĆ SRUŠI MANCHESTER UNITED’… Riječ je o plaćenom sranju portala NET.HR, koji je, kao što znamo, uz Telegram dio medijskog kartela legalnog ratnog profitera Nine Pavića. Naravno da se ne radi o lajku za Bilića, nego baš za Ninu Pavića, boli El Nina ona stvar za Slavena, ako nije Jugoslaven, on ne voli više čak ni Ivu Sanadera.

Članak u cijelosti možete pročitati na portalu Tinolovka News.

Komentari