JE LI VAM NEDOSTAJALA? Ova bivša HRT-ova voditeljica vraća se na male ekrane

Screenshot/Youtube

“Istina je da sam dobila poziv s HTV-a i izuzetno mi je drago što su novi urednici i direktor prepoznali moje kvalitete i smatraju da bih trebala doći.”

Iako se nije našla u novoj postavi emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, šaputanja o tome da se bivša HRT-ova voditelja Vlatka Pokos vraća na male ekrane sve su glasnija. Pokos je tako u intervjuu za tportal otrkila kako je su je ipak zvali s HTV-a.

“Istina je da sam dobila poziv s HTV-a i izuzetno mi je drago što su novi urednici i direktor prepoznali moje kvalitete i smatraju da bih trebala doći. Ne moram vam ni govoriti koliko me taj poziv razveselio jer mi je godinama najveća želja da se ponovno vratim televizijskom poslu. Zasad tražimo format koji bi mi najviše odgovarao, a najvjerojatnije će to biti neka večernja emisija. Sve će se s vremenom saznati”, rekla je  Vlatka.

Nisam razočarana što se nisam našla u novoj postavi emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a kolegama želim puno sreće i uspjeha u radu. To je jedna od najboljih emisija na našim televizijama, nova ekipa koja ju radi pravo je osvježenje. Ja sam sposobna voditi bilo kakav format i još jednom ponavljam, poziv s HTV-a me uistinu jako obradovao”, dodala je  Vlatka Pokos koja se voditeljski poslom bavi i izvan HRT-a, piše Dnevno.hr. 


Komentari