‘Ja sam se sakrio kad su je odvodili, nisam ju mogao gledati. To je anđeo mali‘ Udomitelj u suzama o pretučenoj djevojčici

Roditelji. (Pixabay/ Ilustracija)

Strašan zločin u Novoj Gradiški potresao je cijelu Hrvatsku. Teško ozlijeđena dvogodišnja djevojčica bori se za život u Klaićevoj, a njezini roditelji se trenutno nalaze u istražnom zatvoru. Tko je kriv, tek će se doznati, a kako je djevojčica uopće vraćena, očigledno nestabilnom paru, za Novu TV otkrio je udomitelj malene.

Djevojčica je u njegovoj kući bila od svog trećeg mjeseca pa sve do studenog prošle godine, a udomitelj je u suzama ispričao kako su se rastali.

”Pa dijete vam je to, pa to je anđeo mali, dijete normalno, zdravo, pravo, ma nema, ne može se zamisliti, razumijete me”, kaže udomitelj i dodaje da su ju roditelji posjećivali koliko su mogli, a kako je korona krenula, sve se zakompliciralo.

”Dolazili su oni, majka kao majka, ona je zaplakala za dijete. Tata, on je kao drvo bio, onda smo mi njega tjerali, pa daj malo s djetetom se igraj.  Ja imam 50 godina pa se igram s njima svima, oni skaču po meni, nema što ne rade. Mi smo ga molili, daj, daj! Eto i onda se malo opustio, krenuo i on. Pridobili su ju, nekako su ju pridobili. Za Dan Svih svetih su ju odveli i gotovo. Čuli smo se odmah nakon dva do tri dana, je malo, kaže, plakala, malo je bilo ovoga, onoga, ali kao smirilo se sve i stalno su govorili ”smirilo se, smirilo se”. Vidjeli smo se jednom preko videopoziva, tak malo smo nešto i pričali. Oni bi većinom, mi smo zvali, njima je mobitel ili isključen ili nemaju mobitela, nemaju Skypea, nemaju, šta da ja znam. Nit imaju bona”, prepričava u suzama.

Kaže i kako ju sada nikad ne bi pustio.

“Ne bih je pustio nikad više da sam znao. Ja sam se sakrio kad su je odvodili. Ja sam se sakrio, nisam je mogao gledati kad su ju odvodili, oni su rekli da ona mora ići i gotovo, ja nisam mogao, ona bi i mene gledala, ona ne bi otišla, ja sam se morao sakriti, i supruga. Samo da nas ne vidi. Da bude djetetu najlakše, kad već mora, reko, da joj bude što lakše”, prisjeća se udomitelj.


Komentari