IZVIŽDANU PREDSJEDNICU BRANILI TEŠKIM UVREDAMA: ‘Goni to sve na Goli otok, šta ih se plašiš’? (FOTO)

Facebook

Objava Kolinde Grabar-Kitarović na Facebooku pokrenula je žestoku raspravu, a ono što je uslijedilo naprosto je nevjerojatno.

Hrvatsko novinarsko društvo organiziralo je povodom Svjetskog dana slobode medija, 3. svibnja,, mirni prosvjed od Novinarskog doma do Ministarstva kulture u Runjaninovoj. Nakon prosvjeda održala se tribina u Novinarskom domu na kojoj je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Na tribini je predsjednica žestoko izviždana, a njezin govor je i prekinut.

Predsjednica se kasnije preko Facebooka obrušila na novinare koji joj nisu dali da govori, a napisala je kako je “razočarana što su ju upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu, što joj nisu dozvolili iznošenje mišljenja te kako su pokazali kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti”.

Facebook rasprava prepuna govora mržnje

Njezina objava na društvenoj mreži pokrenula je žestoku raspravu, a ono što je uslijedilo naprosto je nevjerojatno. Naime, administratori njezine Facebook stranice osjetili su kako je umjesno prepustiti “razjarenoj” masi da piše što god ih volja pa se tako u komentarima građana na njenu objavu mogu pronaći teške uvrede, govor mržnje, pa čak i poticanje na nasilje.

Izdvojili smo samo neke od njih za primjer i to one koliko toliko “pristojne”.

Korov kojega treba pročistiti, samo se bojim da se širi velikom brzinom”.

“Medijska bagra, koja se proglasila državom u državi… čast moralnim i stručnim ljudima… nema nama napretka s ovakvom bagrom i ovakvim medijima“.

“Goni to na Goli Otok šta ih se plašiš”.

“Preagresivni su ovi jugočetničkopederskoliberalni ljevičari. Preagresivni su na sve šta je hrvatsko”.

“Prokleti bili sto godina!!! Šutim na ovim portalima mjesecima ali mi je dosada pun želudac vas ljevičara, komunista, p**** materina! Da ste živjeli u Hrvatskoj ili da kažem (na vrlo lijep način) Jugoslaviju prije 30 i nešto godina, zatrpali bi vas u zatvoru zbog ovoga što dana uz dana činite pa bi onda vidjeli što je to zapravo sloboda govora! Licemjeri! Predsjednica ima moju podršku, nije savršena ali je sto puta bolja i aktivnija od ovi zadnji noćnih mora”.

Dabogda svi pocrkali koji su zviždali. Gamad”.

“Pomesti bez milosti.To je ološ,bolesni karcinom koji treba odstraniti”.

“Ma stoka komunistička, sje*ali smo ih 91 sje*at ćemo ih i sada za sva vremena. gamad ANTIHRVATSKA”.

>>> NIKAD ŽEŠĆA PORUKA RAZLJUĆENE GRABAR KITAROVIĆ: Obrušila se na dio novinara, evo što su joj napravili! (FOTO)


Komentari