Ivica Todorić obratio se radnicima Agrokora pismom

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Na kraju pisma piše kako se nada da je “uspio dati potrebne informacije i odagnati zabrinutost glede Agrokora”.

Ivica Todorić obratio se radnicima Agrokora pismom u kojim im, kako kaže, želi pojasniti situaciju u kakvoj se nalazi Agrokor.

Drage kolegice i kolege,

ovim vam se putem želim obratiti vezano uz veliku količinu raznih informacija o Agrokoru koje su se proteklih dana pojavljivale u javnosti”, počinje svoje pismo Todorić dodavši da je u javnosti velik broj “nepotpunih i netočnih informacija”.


Zbog toga, kako piše u nastavku, radnicima želi dati “potpuniju informaciju”.

“Prije svega želim naglasiti da pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nisu upitne”, kaže Todorić.

Todorić piše kako “pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nisu upitne”, ali zaboravlja da to nitko nije ni doveo u pitanje. Naime, cijela priča se i vrti oko toga da Todorić neće ostati na čelu kompanije, već će ga tamo zamijeniti vjerovnici.

Uprava Agrokora, zajedno s partnerima, intenzivno radi na repozicioniranju poslovanja i novom poslovnom modelu, kojim će se zaštititi interesi svih dionika, a pri čemu će se posebno voditi briga o vama, našim zaposlenicima”, otkriva Todorić i neizravno priznaje da se nešto važno ipak događa.

Upravo je sada iznimno bitno da se zajedničkim snagama fokusiramo na svoje redovno poslovanje i nastavimo funkcionirati kao jedinstven, najveći i najbolji tim u hrvatskom i regionalnom gospodarstvu”, kaže Todorić koji nije zaboravio nahvaliti radnike.

>>> ‘Istina je, Todorić propada’: Radnice potvrdile slutnje, na policama je sve manje namirnica

Komentari