HUP SKUPLJA POMOĆ: Prikupljaju se novčane donacije za stradale u potresu, ovo je IBAN na koji možete uplatiti

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) u utorak je priopćila da prikuplja novčane donacije za pomoć svim građanima Siska, Petrinje i okolnih mjesta kojima je potres oštetio domove i imovinu.

“U ovim teškim trenucima kojima smo svjedočili suosjećamo sa sugrađanima koji su posebno pogođeni današnjim razornim potresom. Svatko od vas zasigurno ima barem jednog prijatelja, djelatnika, sezonskog zaposlenika, člana obitelji, partnera ili kupce iz Petrinje i Siska. Možda ste tijekom studija dijelili klupe s nekim iz tog samozatajnog kraja Hrvatske? Surađivali s tvrtkama iz ovog nekad moćnog industrijskog središta Hrvatske? Vrlo vjerojatno je netko od tih ljudi ili član njegove/njezine obitelji danas nastradao u potresu”, kažu u svom priopćenju.

Stoga su u HUP-u odlučili prikupiti donacije za pomoć svim građanima Siska, Petrinje i okolnih mjesta kojima je potres oštetio domove i imovinu.

“Pokažimo da HUP čine poduzetnici i poslodavci velikog srca, koji brinu o pojedincima i o najsiromašnijim dijelovima Hrvatske. Pomozimo svi zajedno ljudima koji su kroz povijest uvijek i bezrezervno bili spremni podnijeti najteže terete za sve nas ostale”, ističu u priopćenju.

Svi koji žele donirati mogu to učiniti uplatom na račun Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb, Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb IBAN: HR7123400091510359955, poziv na broj: OIB tvrtke, opis: donacija HUP potres.

Sredstva koja prikupe bit će uručena onima najpotrebitijima, zaključuje se u priopćenju.


Komentari