(VIDEO) HRVATI NAPROSTO POBJESNILI! Rimčeva Nevera jurila 230 kilometara na sat, o svemu se oglasila prozvana kompanija

Photo: Reddit

Jedna od “gorućih” tema posljednjih dana svakako je – i Rimčeva Nevera. Na Redditu se sada pojavila snimka na kojoj Nevera magistralom u blizini Dubrovnika juri više od 230 kilometara na sat.

Kako se vidi na snimci, osoba koja vozi automobil odjevena je u jaknu s oznakom Rimac Automobila, ali još uvijek nije poznato tko sjedi za volanom. Snimka je naknadno izbrisana.

Ipak, komentari ispod videa nisu baš pozitivni. Iako mnogi korisnici pišu kako je jasno da auto vozi profesionalni vozač, drugi ističu činjenicu da vozač po državnoj cesti juri tom brzinom.

Iz Rimac Automobila za Jutarnji kažu kako su tek sada vidjeli snimku te da će istražiti o čemu se radi.


“Zalažemo se za poštivanje propisa i to je svima komunicirano. Svim gostima komunicirano je da se prilikom vožnje na javnoj cesti moraju poštivati prometna pravila. Bez iznimke. Imaju priliku probati automobil na javnoj cesti i u prometu kako bi testirali ponašanje auta u svakodnevnim situacijama, dok se testiranje viših brzina radi na za to predviđenim stazama i pistama”, poručuju iz kompanije.

Inače, Rimčeva Nevera trebala bi biti predstavljena u Dubrovačkim vrtovima sunca te u Brsečinama. Kako Dubrovački vjesnik doznaje, Nevera je stigla s Paga, a cijeli događaj bit će zatvoren za javnost. Iz Rimac Automobila dosad nisu odgovorili niti otkrili o čemu se točno radi.

Podsjetimo, Rimac je prije dva dana predstavio serijsku verziju pod novim proizvodnim imenom, koji stoji dva milijuna eura.

 

Komentari