HRT će sutra u 12:19 na svim radijima emitirati istu pjesmu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRT je objavio kako će sutra u 12:19, u trenutku kada je prije godinu dana razoran potres srušio Petrinju, Sisak i Baniju, emitirati pjesmu Izgovaram tvoje ime glasno.

Hrvatska radiotelevizija će na svim svojim radijskim postajama, točno u 12:19, emitirati pjesmu Izgovaram tvoje ime glasno. Za spomenutu pjesmu napravljen je i glazbeni spot, koji će se emitirati tijekom dana na Hrvatskoj televiziji i u pojedinim HTV-ovim emisijama (Dobro jutro, Hrvatska, iza podnevnoga Dnevnika, na Četvrtome program (HRT-HTV4), itd..), kažu s HRT-a.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Glazbeni spot za pjesmu Izgovaram tvoje ime glasno nastao je u sklopu produkcije dokumentarnog filma Hrvatske televizije Petrinja jučer danas sutra. Film Branka Schmidta i Marije Demo govori o potresu na Baniji 2020. godine, a pjesmu za film napisala je i skladala Mirna Bićanić, a otpjevala Tereza Kesovija.

Foto: Pixsell

Spot je nastao u suradnji s osnovnim i srednjim školama Petrinje, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Gradskom limenom glazbom i navijačkim udrugama – Bad Blue Boysima, Torcidom, Kohortom i Armadom – te stanovnicima Petrinje.

Producirao ga je Marko Kaić, a scenaristi su bili Marija Demo i Branko Schmidt, koji ga je i režirao.

Komentari