HRABRA Ena Šarac i Brkić iznenadili Karamarka, a on ODUŠEVIO REAKCIJOM

direktno.hr

“Ja sam Ena, borim se s karcinomom već trinaestu godinu i uvijek sam vjerovala kako ću ga pobijediti i vjerujem kako ću to na ovoj šestoj operaciji i uspjeti“, odvažno je kazala hrabra Osječanka.

Jučerašnji skup Domoljubne koalocije u Osijeku obilježio je jedan nesvakidašnji događaj. Glavni tajnik HDZ-a, Milijan Brkić, priredio je svom šefu Karamarku jedno vrlo ugodno i dirljivo iznenađenje.

“Sretan sam što mogu s vama podijeliti jedan lijepi trenutak, a to je da ispunim želju djevojke po imenu Ena kako bi upoznala gospodina Karamarka“, kazao je Brkić i najavio specijalnu gošću. Na pozornicu je stupila Ena Šarac, mlada Osječanka koja vodi borbu sa zloćudnim tumorom na mozgu još od 2003., a još dan danas vodi bitku s njim. Osvojila je cijelu Hrvatsku kada je 2011. odlučila prodati laptop kako bi platila skupu operaciju i tom gestom digla cijeli narod na noge. Do 2013. Ena je prošla niz operacija i kemoterapija, doktori su tvrdili kako je bolest stvar prošlosti, ali krajem rujna ove godine mladoj Eni bolest se opet vratila.

No, unatoč lošim stvarima koje joj se događaju Ena ne gubi optimizam i dobru volju, pa je jučer ponosno stupila na pozornicu i kazala: “Ja sam Ena, borim se s karcinomom već trinaestu godinu i uvijek sam vjerovala kako ću ga pobijediti i vjerujem kako ću to na ovoj šestoj operaciji i uspjeti“. Ena je preko Facebooka došla do Brkića koji joj je ponudio pomoć nakon što je čuo za njezinu borbu sa zloćudnom bolešću. Pokrenuo je i akciju prikupljana novčane pomoći u Saboru, a tijekom godina održavao je dobre odnose sa Enom i brinuo se da joj se ukaže sva pomoć koju treba.


Ena je poslala snažnu poruku cijeloj Hrvatskoj u ime svih oboljelih. “Molim vas, u ime svih nas koji se liječimo i ne želimo otići iz Hrvatske da napravite da se nešto promijeni u zemlji, ne odustajte od svojih ciljeva jer se tako jedino pobjeđuje”, odlučno je zborila Ena i potom poklonila svoju krunicu Karamarku te izazvala ovacije svojih Osječana, prenosi direktno.hr.

Karamarko je bio ganut Eninim riječima i gestom, pa joj se zahvalio na jednak način i poklonio joj svoju krunicu koju kako kaže uvijek nosi u džepu, a posvetio ju je sv. Ivan Pavao II. Publika se dodatno razgalila i počela skandirati “Pobjeda”.

>>>HDZ-OVE LISTE ZA ZAGREB: Evo tko se sve našao na njima

>>>POZNATI GLUMAC dao podršku HDZ-ovoj Domoljubnoj koaliciji

Komentari

loading...