HASANBEGOVIĆ KAO URAGAN PROJURIO KRAJ NOVINARA: U cijelog gužvi snimatelj završio na podu (VIDEO)

Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Kako je u hodu odgovarao na pitanja, jedan snimatelj morao ga je snimati hodajući unatraške, a to ga je na koncu moglo skupo stajati.

Ministar se na tiskovnoj konferenciji ogradio od ustaškog režima, ali nije baš dao dovoljno prostora novinarima za upite pa su mu pred ulazom priredili sačekušu i dobro ga izrešetali pitanjima. Uzrujanim i užurbanim korakom ministar kulture sjurio se niz ulicu kao uragan, a oko njega se sjatilo dosta novinara. Kako je u hodu odgovarao na pitanja, jedan snimatelj morao ga je snimati hodajući unatraške, a to ga je na koncu moglo skupo stajati.

Naime, snimatelj se u toj cijeloj gužvi spotaknuo o rub polčnika i pao na leđa, a dok su mu ostali novinari priskočili u pomoć, Hasanbegović je na brzinu odmjerio snimatelja i  nonšalantno produžio dalje.

Kako je to sve izgledalo provjerite i sami.

Nije lako biti snimatelj – prilikom uzimanja izjave užurbanog ministra Zlatka Hasanbegovića snimatelj je izgubio ravnotežu. Hasanbegović je između ostalog na pitanje je li napisao da su ustaše heroji i šehidi, odgovorio kako to 'nije autorsko djelo' http://bit.ly/1QaklPZ

Posted by HRT Vijesti on Donnerstag, 11. Februar 2016


Komentari