HAMED BANGOURA ISIL-u ‘Vi niste teroristi, već obične BUDALE, vaš Bog se odaziva na ime NOVAC’

Facebook

Hamed Bangoura ostavio je na svom Facebook profilu snažnu i dirljivu poruku povodom terorističkih napada u Parizu. 

Poruku prenosimo u cijelosti:

”Oj vi, što u ime Boga ubijate, pa sebe “vjernicima” nazivate!
Vi što “u ime” Sirije osvetu po svijetu širite, Božje ime pritom dozivajući.
Vi koje svijet teroristima naziva, a zbog Vas mržnja spram različitostima planetom se širi.

Oj vi, za Vas vijest imamo, mi koji se vjernicima s pravom nazivamo:
“Nit u ime Boga ubijate, nit vas ”vjernicima” doživljavamo. Nit vas Bog, nit Sirijci, u osvetu pozivaju, a nit Vas itko pametan teroristima više ne naziva.U čistim dušama našim niste mržnju proširili, već naprotiv ljubav probudili”

Za Vas imamo vijest!
“Vi niste teroristi, već obične BUDALE, jer nit mozga imate, nit će Vas dočekati raj, nit će vas 99 djevica služiti, nit ćete Bogu dragi biti, ni njemu s desne strane u raju boraviti.
Naprotiv, dočekat će Vas rijeka suza, po 99 iz svakog oka onoga tko je sinoć ili kroz tisućljeća istim suzama nekog nevinog ispraćao. To nije rijeka, to nije more, to je POTOP u kojem će se vaše duše u viječnosti izgubiti.”

No, niste vi najgori, postoji i gora vrsta od Vas, a vaš Bog se odaziva na ime NOVAC. Stvoriše ga “ljudi”, koji se samo njemu mole, a sluge njegove su oni što ih zovemo “političari”,“imami”, “popovi” i razni drugi.

To su oni što “bogatašima” kao generali služe, kako bi vas budale, ko pijune u ratove slali, a vi u ime njihovo, a ne Božje, smutnju, strah, mržnju sijali da bi oni moć razvijali, dok vi mrvice s njihovog stola po podu skupljate.
Isti oni to su, što za njih stvoriše njihove “hramove” u obliku banaka, raznih multinacionalki i sličnih tvorevina, gdje se oni njemu “mole”.

Oj vi, koji ne razumijete da se pravi vjernik u srcu moli, a kad ga neki nemir snađe, tek onda preispitava svoje postupke u džamijama, crkvama, sinagogama, što ih pravi Bog stvori za čovjeka, da se pred nevoljom skrije, utjehu potraži, mir svoj nađe i srce svoje smiri.

U takvim trenutcima, na takvom mjestu njegovi mu pravi hodže ili popovi, što istinski razumiju Božje poslanstvo i svoje mjesto na ovom planetu što ga zemljom zovemo, s povišenih mjesta ljubav poručuju, a ne mržnju.

Pravom se vjerniku tada srce njegovo prema svakom živom stvoru, od biljke do čovjeka, ljubavlju puni, a on istu odmah prvom do sebe prosljeđuje, a da ni ime njegovo ne zna, jer ime nije važno, važno je da je ČOVJEK.

Tamo mu ne govore za koga da glasuje, niti u “Sveti rat” pozivaju, jer vi jako dobro znate da Bog kaže: “Sveti rat smijete voditi samo u svome domu, (čitaj, kad ti netko napadne obitelj u tvojoj kući, imaš pravo da se BRANIŠ), al kad tvoj neprijatelj oružje spusti (čitaj, ne ubijaj ne naoružanog i nevinog, a i kad onaj tko te napao u ponavljam, TVOME DOMU, to isto oružje spusti i vi prestanite s neprijateljstvima pa mir potražite”.

Oj vi, mnogo bi vam toga mogli poručiti, al vi ste budale i ne znate ni čitati, ni slušati, a kamoli razumjeti, što vam piše, nit što vam mi normalni ljudi govorimo, baš kao što ne znate, niti ćete ikada spoznati da je Bog samo JEDAN, a da su ga raznim imenima za vas prozvali oni koji svog Boga, samo jednim imenom zovu. Njegovo ime je NOVAC.

PS: Moje molitve jedinom Bogu usmjerene su za sve nevine žrtve svijeta, a posebno franscuskom narodu i njegovim nevinim žrtvama. Narodu, ne pojedincima koji se mole Bogu kojeg su izmislili da bi njime poslije grijehe svoje otkupljivali i smutnju na svijetu stvarali. Takvima duša nikada neće naći mira.”

 


Komentari