Gužve i zastoji u jutarnjim i poslijepodnevnim satima

Carina. gov

Prometna prognoza.

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su mogući na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače molimo za strpljenje i razumijevanje.

Najava radova za večeras (23./24. ožujka):
• od 20 do 5 sati na autocesti A2 Zagreb-Macelj bit će zatvorena dionica između čvorova Trakošćan i Krapina u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1;
• od 22 do 6 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa kroz tunel Učku.

Zbog radova na autocesti A4 Goričan-Zagreb:
– zatvoren je izlazni krak čvora Popovec iz smjera Goričana;
– zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela;
– u zoni čvora Popovec vozi se suženim kolnikom.


Zbog radova vozi se dvosmjerno na autocestama:
– A3 Bregana-Lipovac u zoni mosta Kutina-Ilova,
– A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle na vijaduktu Svilno.

Pojačan promet teretnih vozila očekujemo na graničnim prijelazima: Bajakovo, Bregana, Macelj i Pasjak.

U pomorskom prometu ne očekujemo poteškoće.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]

GRAD ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA:

 • do 28.3. zbog radova na ŽC3017 Martinovec Zelinski-Brezovec Zelinski-Gračec, na dionici od Štakorovca do Svete Helene, svakodnevno od 8 do 16 sati cesta je zatvorena za sav promet.
 • do 17. svibnja u 20:00 zbog radova će biti zatvorena Brezovička cesta kod kućnog broja 99. Obilazno će se voziti: Karlovačka cesta-Dr.L. Naletilića-Prigradska i obrnuto.
 • do 6. travnja u 20 sati nadvožnjak čvora Jarek bit će zatvoren za sav promet. Obilazak: DC225-Ulica Maršala Tita-polukružno na kružnom toku-Ulica Maršala Tita-Aleja Bologne i obratno.
 • do 24. ožujka od 07,00 sati do 17,00 sati, zbog izvođenja radova sanacije poklopaca komunalne infrastrukture i kolnika, na Samoborskoj cesti na dijelu od Priobalne do Ulice V. Škorpika, biti će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.
 • do 30.ožujka zbog radova na rekonstrukciji kolnika vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila na dionici županijske ceste ŽC3041 od prilaza ceste prema skeli do križanja sa cestom Drnek-Novo Čiće.
 • do 31. ožujka 2017. uz privremenu regulaciju prometa vozi se na državnoj cesti DC225 Zaprešić-Prigorje Brdovečko u Zaprešiću: 1. faza: promet će se odvijati preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 2. faza produljuju se radovi na sjevernom kolniku, a promet se odvija preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 3. faza radovi su na južnom kolniku, a promet će se odvijati na sjevernom kolniku. Obilazak za teretna vozila u tranzitu između Zagreba i GP Harmica bit će državnom cestom DC225 od čvora Jarek do čvora Zaprešić, autocestom A2 kroz čvor Zaprešić, državnom cestom DC1 od čvora Zaprešić do raskrižja s lokalnom cestom LC31024 kod West Gatea do raskrija s ŽC2186 i gradskom ulicama grada Zaprešića do DC225 u centru Zaprešića u oba smjera;
 • na ŽC3288 u Vrbovcu u Ulici Stjepana Radića vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog radova;
 • svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.
 • vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).
 • na državnoj cesti Cugovec-Glog (DC28) vozi se uz ograničenje brzine (60km/h);
 • zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju;
[/box]

Komentari