GUSTO U SMJERU MORA: Vozi se usporeno zbog prometnih nezgoda

en.wikipedia.org

Pojačan promet u smjeru mora.

Zbog prometne nezgode na 44.km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, u smjeru mora, između čvorova Jastrebarsko i Novigrad, vozi se usporeno jednim trakom u koloni dugoj oko 25km. Pozivamo vozače na oprez! Kao alternativu savjetujemo vozačima staru karlovačku cestu (DC1).

Na 128.km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, oko 4km poslije izlaza Žuta Lokva u smjeru mora, zbog prometne nezgode pozivamo vozače na oprez!

Zbog prometne nezgode na 64.km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije naplate Ivanić Grad, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 1,5km, zaustavnim trakom, a na 110km između čvorova Kutina i Novska pozivamo na oprez zbog rasutog tereta na kolniku.

Pojačan je promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče (u oba smjera), A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora), na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima. Na naplati Lučko, promet je pojačan u oba smjera, ali za sada nema dužih čekanja.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i tunela Sveti Rok, te na mostu Gacka i na autocesti A3 između Križa i Nove Gradiške.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):

  • most Hambarište na DC42 Vrbovsko-Ogulin. Obilazak za vozila do 15t je lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15t autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin);
  • DC24 Zabok-Zlatar Bistrica od Luga Zabočkog do Bedekovčine (od kraja parkirališta Opće bolnice Zabok do spoja s brzom cestom u Bedekovčini);
  • ŽC5209 Ponte Porton-Vižinada. Obilazak:Vižinada-Tićan-Karojba-Motovun-D44 Ponte Porton.


Komentari