GRMOJA OPLEO PO SDP-u: Marasu nije svejedno, pročitajte i sve će vam biti jasno

Patrik Macek/PIXSELL

Njima nedjelja nije dan za odmor.Iako je nedjelja dan za odmor i vrijeme za najdraže, čini se kako su bivši ministar i glasnogovornik Mosta odlučili doslovno ‘ratovati’ putem društvenih mreža. Naime, na dvije Marasove objave u kojima ga je napao Grmoju, ovaj mu je odgovorio također putem Facebooka, a pritom nije poštedio ni cijeli SDP.

Poruku Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti:

”Gospodine Maras, pa nedjelja je. Siguran sam da mora biti nešto zanimljivije što možete raditi umjesto da razmišljate o meni. Primjerice mogli biste razmišljati o jednom ministru poduzetništva bez minute iskustva u poduzetništvu. To mora da je bilo jedno transcedentalno iskustvo.

Međutim, ako želite napasti mene, ili Most, morate biti malo konkretniji. Kao i vaši stranački kolege. S obzirom da znam da ste zapaljivi i jako emotivni probat ću pažljivo objasniti:

Grm (MOST) = Za razliku od Vlade u kojoj je bio Maras koja je kao rijetko tko u ljudskoj povijesti povećala javni dug, Grm je zamjenik gradonačelnika najštedljivijeg Grada u Hrvatskoj, čiji vijećnici, ali i članovi nadzornih odbora i upravnih vijeća volontiraju. Odrekao se godine dana privilegija na volontersku naknadu u iznosu od 2.500 kn dok je istovremeno bio zamjenik i radio u školi, a nakon što se profesionalizirao, plaća mu je na vlastiti zahtjev smanjena na 7.000 kn (prethodnik Jambovac imao je 12.000 kuna).

Maras (SDP) = Jedan od vodonoša svakako, jer u suprotnom nebi nikada imao kvalifikacije za ministra. Na državnim jaslama 4 godine lupa statuse po Facebooku, i onda još godinu prima naknadu. Pritom turistički putuje svijetom i odbija novinarima pružiti uvid u počinjene troškove. Sigurno zato što je sve bilo okej.

Đujić (SDP) = Đujić who? Tko je taj? Je li ga itko čuo i vidio u Saboru? Ja nisam, a pratim sva zasjedanja. 4 godine je momak na državnim jaslama i onda još godinu dana prima naknadu. Za što? Jedino mu se mora priznati da se srčano aktivirao kada je profesora Podolnjaka trebalo prozvati zbog promjene prezimena. Kao i šef stranke, i on je spreman na najgore ad hominem napade na osobne odluke, iako se svi vole predstavljati kao ljubitelji osobnih sloboda. Što vas gospodine Đujić briga kako se netko preziva? Pa to su i HDZ-ovci prestali raditi.

Vidović (SDP) = Malo popije pa po Šibeniku vozi motor jer ima dobru plaću na državnim jaslama, i misli da je nedodirljiv, pa urla na policajce i vrijeđa ih, gađa kolegu iz stranke plastičnom bocom, a Mostovce naziva majmunima. Fin neki čovjek.

Mogao bih dalje o SDP uhljebima i pozicijama koje su se za njih izmišljale po državnim firmama, ali onda bi status objavio tek za mjesec dana…

Vodimo g.Maras, vodimo”, napisao je Nikola Grmoja na svojem Facebook profilu.


Komentari