Gradonačelnik Petrinje bježao od policije u centru grada: ‘Morao sam k ženi’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sinoć je u centru Petrinje, netom nakon potresa vozač automobila razbio metalnu ogradu. Oglušivši se na upozorenje policije vozač je pobjegao s mjesta događaja, a Dnevnik.hr doznao je kako je riječ o gradonačelniku Darinku Dumboviću što je i sam potvrdio.

Na snimci se čuje kako policajci govore osobi u automobilu da izađe iz vozila, na što se Dumbović potpuno oglušio. Gradonačelnik Petrinje živi u centru grada, te je automobilom otišao po ženu koja je bila sama u kući, a iznimno strahuje od potresa.

“‘Da, ja se vozim po gradu, u strogom centru imam kuću i preuzeo sam odgovornost da dođem do kuće u kojoj je moja žena bila sama. Ona je teško preživjela potres”, rekao je.

”Idem u centar grada, ali sigurniji sam kad idem autom. U brzini se svašta može dogoditi. Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana”,  pravdao se.

Dodao je da mu prilikom šetnje može pasti cigla na glavu, a ovako može samo oštetiti vozilo.

‘Radim prekršaj jer moram doći kući. Napravio sam ih najmanje 100 u zadnjih tjedan dana. Vozio sam u jednosmjernoj ulici, u suprotnom smjeru”, dodao je Dumbović.

 


Komentari