DOBILA ČUDESNE NADIMKE: Zbog ove fotke, Kolinda pomela Karamarka, Milanovića i ostale (FOTO)

Facebook

Ovim je videosnimkama i fotografijama bacila na koljena sve kolege.

Nije tajna da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović najpopularnija i najpozitivnija političarka u Hrvatskoj. Nije ni tajna kako je do svoje masivne popularnosti došla uvelike zahvaljujući dobroj kampanji na društvenim mrežama, koje su naši političari počeli maksimalno iskorištavati. No, ma koliko se trudili Karamarko, Milanović i ostali svojim oštrim i snažnim porukama kao i dobro namještenim i moćnim fotografijama skupiti malo jeftinih poena kod građana, jednostavno nisu ni do koljena predsjednici.

“Svjetlo Hrvatske”, “Kraljica Hrvata”, “Anđeo”

Potvrdu te činjenice ne treba tražiti na puno mjesta, dovoljno je samo zaviriti na njihove Facebook profile i pročitati komentare ljudi. Dok se, na primjer, Karamarka i Milanovića, uglavnom proziva, pa čak i vrijeđa u komentarima, a smišljaju im se i razni pogrdni nadimci, predsjednici se uglavnom pišu hvalospjevi, zahvale, ljudi je neprestano obasipaju komplimentima na račun njene ljepote i dobrog karaktera, a njezini nadimci nisu nimalo pogrdni, štoviše, vole joj tepati kako je ona “Svjetlo Hrvatske”, “Kraljica Hrvata”, “Anđeo”, “Zvijezda vodilja”.

Najbolji primjer obožavanosti predsjednice kod naroda jest već svjetski poznata fotografija i video sa Europskog prvenstva u Poljskoj. Predsjednica je, za razliku od prethodnika, sjela s navijačima na tribine glasno podržavala Kauboje, a također se spustila u svlačionicu i osobno pozdravila dečke prije i poslje utakmice. To je možda bio i najbolji PR potez predsjednice jer je time oduševila čak i one koji je ne vole. Video u kojem čestita navijačima pregledan je više od 600 tisuća puta, skupio je preko 50 tisuća “lajkova”, a podijeljen je više od dvije i pol tisuće puta.


Za svoju Hrvatsku! Bravo dečki 🙂 I čestitka Poljacima na pjevanju svoje himne i na podršci svojoj reprezentaciji!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Mittwoch, 27. Januar 2016

Zvijezda na Facebooku

Baš su je te videosnimke i fotografije lansirale među najveće Facebook zvijezde u Hrvatskoj pa tako sa svojih 336 tisuća obožavatelja pripada u sam vrh “najlajkanijih” Hrvata. Iako se mnogima ovo čini nebitnim i bestežniskim faktorom za političare, onoga dana kada će se kretati u predizbornu kampanju, ove će fotografije, videosnimke, “lajkovi”, podjele, nadimci i lijepe geste itekako poslužiti kao podsjetnik i njima će se predsjednica dobro okorisiti kako bi dobila naklonost javnosti.

Najlakše je, kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako, samo jedna riječ bi bila to, NEOPISIVO!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sonntag, 31. Januar 2016

>>> OVOME SE NIJE NADALA: Pročitajte poruke predsjednici zbog postavljanje Tuđmanove biste (FOTO)

>>> PRVA GODINA PREDSJEDNIČINOG MANDATA: Evo o čemu Grabar Kitarović ni dan danas ne želi govoriti!

>>> ON JE ZASLUŽAN ŠTO JU SVI VOLE: Evo tko je tajanstveni čovjek koji drži leđa predsjednici (FOTO/VIDEO)

Komentari

loading...
-->