GLAVNI RAVNATELJ HRT-A OBJAVIO ČETIRI NAJBLIŽA SURADNIKA U fotelje sjedaju tri žene i jedan muškarac

Glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb objavio je novosti. Novoizabrani ravnatelji programa, produkcije, tehnologije i poslovanja javne radiotelevizije su Marija Nemčić, Marija Kosor, Zvonimir Jukica i Gordana Grandov, piše HRT.hr.

Objašnjavajući izbor Marije Nemčić za novu ravnateljicu Programa HRT-a, Šveb je istaknuo njezino dugogodišnje iskustvo, profesionalizam i uspjehe, ali i veliko uvažavanje među kolegama.

‘Marija Nemčić radi na HRT-u više od 30 godina, a u svojoj dosadašnjoj karijeri obnašala je razne rukovodeće funkcije u programu, produkciji, međunarodnim odnosima i ravnateljstvu HRT-a. Njen profesionalizam, znanje i motivacijsko umijeće dobro je poznato svima na HRT-u, kao i izvan njega – a njezina ključna uloga će biti podići kvalitetu i kredibilitet programa i programskih sadržaja HRT-a’, istaknuo je Šveb.

Marija Kosor vodit će poslovnu jedinicu Produkcija HRT-a. ‘Kao producentica potpisuje i neke od najkvalitetnijih HRT-ovih ostvarenja. Kosor će imati ključni zadatak u jačanju produkcijske kvalitete cjelokupnog HRT-ova programa’, zaključuje Šveb.

Na čelu poslovne jedinice Tehnologija HRT-a ostaje dosadašnji v.d. ravnatelj Zvonimir Jukica, koji će nastaviti proces tehnološke transformacije HRT-a te unapređenje postojećih produkcijskih kapaciteta i tehnologije. Gordana Grandov nova je ravnateljica Poslovanja HRT-a.

Novoizabrani tim ravnatelja i ravnateljica i ujedno najbližih Švebovih suradnika u menadžmentu HRT-a preuzima dužnost s prvim radnim danom u novoj 2022,a dosadašnji v.d. ravnatelji – Renato Kunić, Damir Novinić Mislav Stipić prelaze na nova radna mjesta unutar HRT-a, sukladno njihovim ugovorima o radu.


Komentari