GDJE SU NESTALE SANADEROVE KĆERI? Evo čime se danas bave Petra i Bruna Sanader!

Tajnovita Bruna i ležernija Petra grade svoj život daleko od očiju javnosti.

U vrijeme dok je obnašao dužnost predsjednika Vlade RH, Ivo Sanader je javnosti s velikim ponosom predstavljao i govorio o svoje dvije mezimice, kćerima Bruni i Petri Sanader. Međutim, s njegovim uhićenjem i podizanjem optužnica odlučile su pobjeći daleko od očiju javnosti.

Podsjetimo, kćeri su svojedobno odbile svjedočiti u aferi Fimi media pozivajući se na blagodat, a starija Petra koja je tada došla iz Amerike avionom tražila je od suda pokrivanje troškova dolaska. Iako su njezini računi podeblji pa tako mlada Petra Sanader u PBZ-u ima oko 18 tisuća eura, u RBA 11,5 tisuća eura, 1000 švicarskih franaka, 39 tisuća dolara i u ZABA-i 11.515 eura, imovina joj je blokirana. Mlađa kćer, Bruna Sanader po zanimanju je liječnica, također se može pohvaliti pozamašnim iznosima na bankovnim računima: 17.700 eura u PBZ-u, 5400 eura u ZABI uz još 1094 franaka, 12.000 eura i 925 dolara u RBA.

Obje otišle iz Hrvatske 

Bruna Sanader nedavno je, baš poput svoje starije sestre Petre otišla iz Hrvatske. Ova diplomirana liječnica koje je svojevremeno dobila i nagradu dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu zbog izvrsnog uspjeha, dobila je stipendiju za specijalizaciju u Münchenu gdje živi i njezin dečko Vedran Vukadinović koji u spomenutnom gradu ima svoj privatni biznis, pisao je Jutarnji list. Prije zgodnog Vedrana, Bruna je ljubila Bojana Perkovića s kojim je bila u vezi nekoliko godina. I dok Bruna svoje veze ipak drži dalje od očiju javnosti, Petra je nešto opuštenija kada je u pitanju skrivanje intime.

fdf

Petra Sanader uživa u Americi

S druge strane, njezina sestra Petra već godinama živi u Americi gdje se osim u glumi, okušala i u manekenskim vodama. Prije odlaska u Ameriku, upisala je Akademiju dramskih umjetnosti gdje se zaljubljuje u svog kolegu Andreja Dojkića koji je sve do prekida s njom i živio u famoznom stanu u New Yorku. Kraju veze navodno je presudila fatalna Jasmina Al Ghamel s kojom je glumac varao Sanaderovu kćer dok je ona gradila karijeru u Americi.

dojkic

Osim ljubavnim problema, nezapaženo nije mogao proći ni stan u kojem je boravila mlada glumica za vrijeme školovanja u Americi. Naime, 2011. godine Petru Sanader navodno je na zahtjev iz Hrvatske, ispitao FBI. Američkim istražiteljima rekla je kako još nije zaradila ni centa te im ispričala otkud joj novac za život. Najam stana plaća joj američka tvrtka International Chemical Services Corporation koju zastupa odvjetnički ured Yorama Ginacha, piše Jutarnji list. Naime, upravo se u spisu Fimi-Medije nalazi informacija da je International Chemical Services Corporation unajmila 1. rujna 2008. stan od 70 kvadrata na adresi One Irving Place na Manhattanu, a u dokumentaciji je i dopis odvjetnika Yorama Ginacha upućen upravitelju zgrade.Petra Sanader rekla je istražiteljima kako je najam za apartman plaćen preko treće osobe, što je bio slučaj i sa manjim stanom na Manhattanu u koji je kasnije uselila.

11913981_166516650347344_3133524879662307885_n

Međutim, sudeći po njezinom Facebook profilu, čini se kako je Petra u Americi postala prava buntovnica te kako itekako zna uživati u svojim najboljim godinama.

11951332_175736436092032_6662190642012483544_n

>>> PISMO ‘RVATA IVI ĆAĆI SANADERU: ‘Malac Zoki krenuo je tvojim stopama, tvoja sloboda njegovo je HVALA’

>>> ZA SANADERA I RUKU U VATRU: Ovo su ljudi koji su ga izvukli iz zatvora!

>>> SANADER ĆE MNOGIMA POMRSITI RAČUNE: Ovo su najintrigantniji detalji iz života bivšeg premijera!


Komentari