GDJE JE KRAJ JURIČANU? Ovoga puta napao je Ivu Sanadera, ovo morate pročitati!

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Dario Juričan na Facebooku je objavio fotografiju Ive Sanadera kako se vozi u tramvaju. Sanaderu je poželio pravedno suđenje i poželio da gospođa Grabar-Kitarović svrati i do njega, kad bude Milanu Bandiću nosila kolače.

Problemi s pamćenjem?

“Primijetio sam da imate problema sa sjećanje pa dozvolite da vam pomognem. Na sudu ste jučer rekli da ste prije 90-ih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura. Prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode. U najboljem odijelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika Mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress. Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress – napisao je Juričan”.

Njegov post prenosimo u cijelosti:

“Šjor Ivo Sanader,

neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.

Primjetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.

Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.

Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.

Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.

Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.

Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače”, napisao je Juričan.

Komentari

loading...