(FOTO) Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića! Obitelj i prijatelji shrvani i u suzama se oprostili od hrvatskog glazbenog velikana!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Posljednji ispraćaj Rajka Dujmića održao se na zagrebačkom krematoriju u 10 sati i bio je otvoren za javnost, a uz Dujmićev odar počasnu stražu držali su njegovi bliski prijatelji i kolege, dok su govore održali  Antun Tomislav Šaban, tajnik Hrvatskog društva skladatelja, te skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević s kojim smo razgovarali uoči posljednjeg ispraćaja.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

“Imam neke stvari koje mu želim reći i obratit ću se zapravo njemu kao Rajku, a ne ljudima koji su tamo prisutni. Osnova mog obraćanja njemu je da mu želim reći koliko smo ga svi skupa voljeli…ne vjerujem što mi se događa. Događa se da ga idem nazvati da ga pitam “Što se ovo događa?” Ne mo’š vjerovat. Čitav je život bio nesiguran  doživljavaju li ga drugi i vole li ga  k’o što on voli njih i to je još jedna od stvari koje mu želim reći”, emotivno je komentirao Nenad Ninčević uoči ispraćaja, kojem je drago što je obitelj u posljednji tren ipak promijenila svoju odluku i pristala da se uz Rajkov odar izmjenjuje počasna straža. A u njoj je, uz Ninčevića, stajalo još njegovih 19 bliskih prijatelja i suradnika, a to su Ante Gelo, Sandra Hančić, Jasenko Houra, Jacques Houdek, Želimir Babogredac, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Ana Rucner, Vladimir Pavelić, Nataša Mirković, Dragan Rucner, Mario Rucner, Zoran Škugor, Hrvoje Barlović, Vedran Strukar, Emilija Kokić, Vlado Kalember, Jasna Zlokić i Fedor Boić.

Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Robert Anic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Potresno svjedočanstvo uoči Dujmićevog ispraćaja: ‘Događa se da ga idem nazvati..Čitav je život bio nesiguran doživljavaju li ga drugi i vole li ga’


Komentari