(FOTO) IZGORJELA DVA PRIJATELJA (25): Pekli su meso na roštilju, ostalo je žara koji se rasplamsao i progutao kuću, pa odnio dva mlada života na spavanju

Foto:Damir Spehar/PIXSELL (ilustracija)

Stravičan požar u bjelovarskom prigradskom naselju Puričani odnio je živote dva mladića, prema neslužbenim informacijama radi se o dvojici prijatelja starosti oko 25 godina.

Dojava o požaru stigla je preko Centra 112 oko 5 sati u nedjelju ujutro. Vatrogasci su stigli na mjesto požara u Puričanima i s dva vozila u kratkom roku ugasili požar, a tijekom gašenja u vikendici su pronašli dva tijela.

Nedaleko od vikendice u kojoj je sinoć izbio požar danas se našao očajni čovjek naslonjen na auto, dok je policija obavljala očevid, pa je rekao kako su stradali njegov sin i njegov prijatelj, piše 24sata.

Nakon što su vatrogasci ugasili požar, počeo je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika Larisa Kerekeš.

Jedan od svjedoka za HTV je rekao da su u vikendici pekli meso, ostao je žar, pa se ssve rasplamsalo. Je li to uzrok požara, pokazat će istraga u kojoj sudjeluju i stručnjaci Centra za kriminalistička vještačenja ‘Ivan Vučetić’ iz Zagreba.

Više će se znati tijekom nedjelje navečer ili u ponedjeljak.

Foto:Damir Spehar/PIXSELL
Foto:Damir Spehar/PIXSELL


Komentari