(FOTO) Hrvatska novinarka, preboljela COVID-19, pa objavila uznemirujuću fotografiju posljedica

mirnazidaric/Instagram

Puno je građana počelo sumnjati kako koronavirusa i oboljenja od istog gotovo pa i nema, pa su se krenule konstruirati razne teorije zavjere čak i u Hrvatskoj.

Sad kad su se zarazile i poznate osobe, i to ne jedna, cjelokupna slika se ipak počinje mijenjati i građani ipak počinju shvaćati kako nije riječ o nekakvoj bezazlenoj ‘gripici’ kako su to mnogi govorili.

Sportska novinarka i urednica na HRT-u, Mirna Zidarić (50), koja je u lipnju prebolila koronavirus, na svom je Twitteru objavila prilično uznemirujuću fotografiju jedne od posljednica te bolesti. Naime, poznatoj je novinarki počela opadati kosa.

“Pozdrav skepticima. Znam, nije najgore što ti se od korone može dogoditi, ali nekome baš ovaj info može biti točka preokreta…#, napisala je Mirna Zidarić uz fotografiju te dodala:

“Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili ju odbijate nositi… Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer ponestat će zaliha.”

Podsjetimo, Zidarić se koronavirusom zarazila na teniskom turniru u Zadru nakon kojeg su Covid pozitivni bili i Novak Đoković, Goran Ivanišević, Borna Ćorić…

“Za razliku od tenisača sudionika Adria toura u Zadru koji su pozitivni na Covid-19 i nemaju simptome, u mom se slučaju infekcija nakon 48 sati manifestirala tipičnim simptomima poput blago povišene temperature, glavobolje i opće slabosti. Čim sam pročitala da je Borna Ćorić, s kojim sam snimala intervju pozitivan bilo mi je jasno da bi to moglo biti to, a nakon što je naknadno i Đoković objavio svoj nalaz – dvojbe nije bilo”, rekla je novinarima u lipnju Mirna.

Kazala je i kako su joj se svi smijali jer se ni s kime nije željela ni rukovati, no tijekom intervjua bilo je teško zadržati razmak.


Komentari