(FOTO) Emotivan Glavaševićev status: ‘Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu’

FOTO: Facebook / Bojan Glavašević

“Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić – moj sin”, napisao je među ostalim Glavašević.

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svojem je Facebook profilu podijelo vrlo emotivan status, uz fotografija koja je, kako kaže, jedna od najvrjednijih stvari koje posjeduje. Na fotografiji je, u tada prvašića Bojana njegov otac, Siniša Glavašević, kojega je tada vidio posljednji put u životu. Status koji doista nosi emocije pune sjećanja prenosimo u cijelosti:

Ovo je moj prvi dan škole. I posljednji put da sam vidio svoga tatu.

Probio se iz Vukovara u crvenom golfu dvojci da bi bio sa mnom na prvi dan škole. Ova fotografija, uz još nekoliko koje smo taj dan snimili, neke su od najvrjednijih stvari koje posjedujem, i podsjećaju me koliko je vrijeme koje imamo s našim najmilijima istovremeno i krhko i dragocjeno, i kako zaista trebamo uživati u svakom trenutku koji s njima imamo.

Sutrašnji prvi dan škole za mene je važniji nego inače, jer ove godine u školu kreće jedan vrlo poseban prvašić – moj sin. Podijelio sam s njime uspomenu na svoj prvi dan škole, ispričao mu jednu priču o njegovom djedu Siniši koja je čekala baš ovaj dan da bude ispričana, i naravno – raščistio sam svoj raspored da budem s njim na njegov prvi dan škole.

Nadam se da će njemu, i svim prvašićima koji kreću u školu, uspomena na sutrašnji dan ostati jednako lijepa kao što je meni uspomena na moj prvi dan škole, i mog tatu”, napisao je Bojan Glavašević na Facebooku.


Komentari