Fina se ispričala Mati Rimcu: Navodni problemi s financijskim izvješćem tvrtke

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Nakon poduljeg čekanja, Rimac Grupa je Fini predala sva financijska izvješća za 2021. godinu, a Financijska agencija se u srijedu ispričala toj tvrtki radi pogrešne interpretacije koja je mogla negativno utjecati na njen imidž.

Rimac odgovorio na prozivke zbog sata od 1,5 milijuna dolara: ‘Ne pali me to. Nek se zabava, mržnja i prijetnje nastave’

Ranije su pojedini mediji naveli kako je Rimac predao nepotpunu dokumentaciju u revidiranom financijskom izvješću koje je stiglo na adresu Fine 3. svibnja.

No, čini se kako je sve u redu, a tvrtka je prema tom izvješću, tvrtka je zaradila dobit od 644 milijuna kuna i ukupni prihod težak 1.46 milijardi kuna.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Zbog spomenutih medijskih natpisa, Fina je navela kako je detaljno razmotrila izvješće te navodi da je moguće da je tijekom učitavanja dokumentacije u Fini došlo do greške pri učitavanju, zbog lega je dio dokumentacije nedostajao.

“Ovim putem se ispričavamo društvu Rimac Group zbog pogrešne interpretacije u javnosti, što je potencijalno moglo negativno utjecati na imidž društva”, poručili su iz Fine.

Čuda se više ne događaju samo tamo negdje vani, već čak i u jednom ‘malom’ Zagrebu, dokaz su najveći obožavatelji Rimca

No, iz agencije su naveli i kako je jedan dokument Rimac Group predala faksimilom, a Fina potpise prihvaća isključivo u originalnom obliku. Zato su od tvrtke zatražili novi dokument čime je sva dokumentacija sakupljena ispravno i potpuno.


Komentari