Eksplozija u Splitu, jedna osoba se bori za život

FOTO: Screenshot / Dalmatinski portal

Eksplodiralo osobno vozilo.

Troje ljudi je ozlijeđeno u eksploziji koja se u ponedjeljak malo iza 20 sati dogodila u prodavaonici guma tvrtke Motobox u Vukovarskoj ulici u Splitu, nedaleko od shopping centra Mall of Split.

Kako su ispričali očevici, susjedstvo je potresla snažna eksplozija, a iza koje je uslijedio i požar.

Svjedoci navode kako je eksplodiralo osobno vozilo te da su vidjeli trojicu muškaraca kako trče prema dvorištu, s vidljivim ozljedama po licu, piše Slobodna Dalmacija.

Prema informacijama svjedoka i zaposlenika, do eksplozije je došlo u garaži pored samog dućana i servisa za montažu guma, u trenutku dok su u garaži i ispred bile tri osobe.

Iz splitske policije kratko su potvrdili da je došlo do požara na vozilu u garaži.

“Oko 20 sati u ulici Viktora Vide došlo je do požara na vozilu, dvojica muškaraca zadobile su teže ozljede te su hospitalizirani”, kazali su u Policijskoj upravi.

Kako su rekli očevici, maloljetnik, vlasnikov sin, zadobio je opekotine ruke te je odmah odveden vozilom Hitne pomoći, piše 24sata.

Vatrogasci su tek ugasili požar koji je uslijedio nakon eksplozije tako da uzrok zapaljenja još nije poznat. Navodno je žarulja pala na zapaljivu tekućinu te je sve brzo planulo – uništena je desetak godina stara Opel Corsa te automobilski dijelovi.


Komentari