Ekipa britanskog The Telegrapha boravi na području Dubrovnika i Mljeta! Rade veliku reportažu za više od 20 milijuna svojih čitatelja!

Pixabay

Novinarsko-snimateljska ekipa britanskog The Telegrapha, koji sa svojim print i online izdanjima doseže preko 20 milijuna čitatelja mjesečno, trenutno boravi na području Dubrovnika i Mljeta i radi veliku reportažu koja će izaći početkom rujna, izvijestila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Velikoj Britaniji Darija Reić.

“Manje istražena turistička područja, priroda i čistoća, uz prirodnu baštinu i gastronomiju zasigurno su turistički proizvodi za kojima raste potražnja u vrijeme pandemije korona virusa. Dubrovačko-neretvanska županija može se pohvaliti svim navedenim i siguran sam da će ova reportaža pridonijeti boljem prometu s britanskog tržišta u ovoj, ali i idućoj godini”, istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, napomenuvši kako, izuzev ove specifične godine, promet s britanskog tržišta posljednjih godina kontinuirano raste, a Britanci su tradicionalno na vrhu top ljestvice najbrojnijih turista u Dubrovniku.

Fokus reportaže je na posjetu Dubrovniku u post-covid periodu kao i na manje poznatim i skrivenim mjestima, takozvanim hidden gems. Uz fotografa Adama Batterbeea, o cijeloj temi izvijestit će renomirana britanska novinarka hrvatskog porijekla Mary Novakovich, koja iza sebe ima brojne objave na temu Hrvatske, hrvatskog turizma i destinacija u prestižnim britanskim magazinima, kao što su The Guardian, Conde Nast Traveller, The Telegraph, the Independent i Daily Mail.

Tijekom posljednjeg vikenda u Hrvatskoj je ostvareno više od 2 milijuna noćenja! Evo kakve su najave za ostatak kolovoza i rujan

Komentari