E.N.I. ČESTITALE PREMIJERU ROĐENDAN: Pogledajte što su mu poručile! (VIDEO)

Facebook

Rođen u znaku Škorpiona (nota bene za njih se naveliko priča kako su pravi ovisnici o seksu), premijer Zoran Milanović danas gasi 49. svijećicu na svojoj rođendanskoj torti.

Iako mu je prilikom puhanja svijeća na pameti bilo jedino to kako bi bilo zgodno osvojiti još jedan mandat u Banskim dvorima jer je u borbi za isto morao zatomiti svoje crveno partijsko srce i preko noći postati veliki domoljub. Međutim, nije crveno srce jedina stvar crvene boje koju premijer Milanović skriva zbog obnašanja titule šefa Lijepa naše. Naočita djevojka crvene kose i glasa lijepog poput slavuja čeka na neke sretnije dane tamo negdje u tajnovitom riječkom naselju i u sebi pjeva:”On će me grliti, on će me maziti, on će me ljubiti po čitav dan…”

Upravo tako pjevaju i Ivonine (kodno ime premijerove navodne ljubavnice) kolegice iz najdugovječnijeg hrvatskog ženskog benda E.N.I. koje osim crvene kose imaju i crveno srce jer su više naglašavale kako za SDP pjevaju iz uvjerenja. Stihovi iz spomenute pjesme “Traži se dečko” idealna su čestitka našem premijeru,a damo se kladiti kako bi mu ova izvukla najveći osmijeh na lice, veći i od osmijeha koji ima s ministarkom Opačić…

Stoga Milanoviću, nećemo bacati čaše jer to čine domoljubi i pravi Hrvati, zapjevajmo ono od čega tebi srce (i još štošta) odmah zaigra!


Komentari

loading...