DVOSMISLENA PORUKA! Ministar kojem su pokušali izglasati nepovjerenje na akciju došao u zanimljivoj majici, dobro su ga odmjerili

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, sudjelovao je u Rijeci u akciji #ZaZeleniSvakiDan. Inače, akcija je to koju ministarstvo provodi kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, a upravo je ministar, zajedno sa zamjenicom gradonačelnika, Sandrom Krpan te vijećnikom, Josipom Ostrogovićem, u Rijeci dijelio platnene vrećice.

Tom prilikom ministar je odjenuo pripijenu bijelu majicu sa sloganom “Nisam za bacit!”, inače sloganom akcije, no neki su poruku dvosmisleno shvatili jer upravo Ćoriću, oporba je pokušala izglasati nepovjerenje. Do toga pak naposljetku nije došlo.

S druge strane, komentirali su građani i činjenicu da je ministar i nešto smršao. On se pak o akciji na svom Twitter profilu oglasio ovako: “Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike! Na glavnoj tržnici u Rijeci dijelili smo promotivne vrećice za višekratnu upotrebu kako bismo naše građanke i građane potakli na višestruko korištenje vrećica. Osim ekonomske prednosti, brinemo i za očuvanje okoliša.”


Komentari