Dvoje zasposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus! Zatvorili i dezinficirali poslovnice

Na fotografiji: Zagrebačka banka (Foto: Nikola Vilic/CROPIX)

Zagrebačka banka izvijestila je kako je kod dvoje njezinih zaposlenika utvrđen pozitivan nalaz na Covid-19 te da su u skladu s uputama zdravstvenih institucija već zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali.

U priopćenju Zagrebačka banka navodi da je kod dvoje zaposlenika u nedjelju 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

“U skladu s uputama zdravstvenih institucija, već smo zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali. Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija”, ističu iz Banke.

Klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela, dodaju.

Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.


Komentari