Drama na farmi! Muž, žena i mlađi ljubavnik nakon žestokog okršaja završili na sudu

Foto: Pixabay

Dramatično je prošle godine bilo na jednoj bilogorskoj farmi na kojoj su se susreli Vilim (41), njegova supruga (39) i njezin ljubavnik (30). Drama je ovih dana završila na sudu.

Cijela priča započinje kada je žena prevarila supruga s mlađim muškarcem, radnikom na jednoj farmi na širem području Bjelovara, te se odselila k njemu. No, Vilim se s time nije mogao pomiriti.

Prema kaznenoj prijavi policije, prvo je prošle godine u svibnju oko 18 sati s mobitela malodobne kćeri nazvao bivšu suprugu te joj “rekao da će njenog partnera utopiti u ribnjaku”. Zatim je drugi dan došao na farmu te ljubavniku zaprijetio da će “ga razbiti i potrgati”.

Slike na mobitelu

Potkraj svibnja na farmu su, prema prethodnom dogovoru, zajedno stigli Vilim i njegova bivša supruga kako bi se sastali s njezinim ljubavnikom. Kako je ljubavnik rekao na sudu, njegova tadašnja partnerica je s bivšim mužem došla kako bi mu pokazala neke slike na mobitelu. Muž je htio dokazati bivšoj da je ljubavnik vara, piše Danica.hr.

“U svom mobitelu Vilim je imao neke slike, a tražio je od mene mobitel da pokaže supruzi da sam ja zvao neku ženu po imenu K. Ja sam joj dao mobitel, ali Vilim ga je lovio i bacio u pašnjak. Psovao mi je mater četničku i govorio da će me zadaviti, da će me potrgati kad me uhvati. Vilim me krenuo hvatati, a ja sam počeo trčati po farmi i nije me ulovio.  Ja sam Hrvat i uvrijedilo me je što mi je Vilim psovao mater četničku”, ispričao je ljubavnik na sudu.

Vilim se odlučio braniti šutnjom. Žena je pak odbila svjedočiti jer je u međuvremenu “prekinula ljubavnu vezu i uspostavila sada izvanbračnu vezu s bivšim suprugom i žive zajedno”. Prekršajna sutkinja Vilima je proglasila krivim jer je “remetio javni red i mir vikom i galamom te je prouzrokovao strah i stvarao neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje na temelju etničke pripadnosti”.

Vilim proglašen krivim

Policijska postaja dostavila je u sudski spis za operativne evidencije za napadnutog R. “u kojoj se isti izjašnjava kao Hrvat, a odgovarajući na pitanja suda također je izjavio da je Hrvat te da ga je uvrijedilo što mu je okrivljenik psovao mater četničku”.

“Analizirajući povijesno značenje riječi četnik, potpuno je jasno da je izjava okrivljenika kod napadnutog R. prouzrokovala strah i stvarala neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje na temelju etničke pripadnosti”, rekla je prekršajna sutkinja.

Vilim je proglašen krivim i osuđen na 5000 kuna kazne te mora platiti oko 1300 kuna sudskih troškova. Presuda je nepravomoćna.


Komentari