DO POSLA U NEKOLIKO KLIKOVA! Donosimo tjedni pregled top poslova, prijava putem brzog linka

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Auto Benussi d.o.o. traži marketing manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 6.4. Traži se iskusna, kreativna, analitična, visoko motivirana i fleksibilna osoba. Uvjeti su iskustvo u odjelu marketinga minimalno dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, a posebice engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

Immofinanz zapošljava na poziciji Accountant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u samostalnom radu, visoka edukacija u financijama/ računovodstvu, odlične organizacijske vještine i detaljiziranost, sposobnost samostalnog rada i rada pod pritiskom. Aplicirajte ovdje.

Američko veleposlanstvo u potrazi je za Administrative Receptionist (Health Unit) (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6.4. Nude se godišnja primanja do 165.500 kuna. Uvjeti su srednja stručna sprema, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te minimalno godina dana radnog iskustva na tajničkim ili recepcionarskim pozicijama. Prijavite se.

Šuma GM d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijaviti se možete do 9.4. Posao obuhvaća brigu o transportnim dokumentima, pripremu dokumentacije za knjigovodstvo, arhiviranje dokumentacije i putne naloge. Nudi se plaća od 5.000 kuna. Prijavite se na linku.

Medika d.d. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Aplicirati možete najkasnije do 6.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, tri do pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima, usmjerenost na visoke standarde u poslu i skolonost timskom radu. Očekuje se poznavanje računovodstvenih standarada i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

CadCam traži pojačanja na pozicijama: Senior Account Manager (m/ž) i konzultant za digitalnu transformaciju u industriji (m/ž). Rok prijave je 13.4. Mjesto rada je Zagreb, odnosno po potrebi regija. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u industriji, strojarstvu, elektrotehnici, IT-u ili slično. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz atraktivnu zaradu, profesionalnu edukaciju i usavršavanje, suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima softvera za digitalnu transformaciju. Prijavite se putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traže alatničara ručne obrade (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 6.4. Prednost donosi samostalnost u radu i stručna osposobljenost za rukovanje viličarom ili dizalicom. Uvjeti su srednja stručna sprema, osnovna znanja rada na računalu te inicijativa i želja za učenjem. Prijavite se ovdje.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Tei – MC Zagreb d.o.o. zapošljava servisera građevinskh strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme / Sales Manager-a (m/ž). Rad se odvija u cijeloj Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 23.4. Uvjeti su obrazovanje strojarskog ili elektrotehničkog usmjerenja, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje osnova informatike, poznavanje engleskog jezika, komunikacijske sposobnost i ljubaznost. Prijavite se.

Sretno kandidatima!


Komentari