Djed Božićnjak traži pojačanje: Prijavi se na oglas za posao i osvoji vrijedne nagrade

Korona je uspjela čak i Grinchu ukrasti Božić, a da se isto ne bi dogodilo i tebi pomozi Djedu Božićnjaku da te nešto i u 2020. dočeka ispod bora.
Kako bi pronašao najbolje moguće djelatnike, svoj oglas za posao objavio je na portalu PickJobs.

Traži se:

Asistent u marketingu, IT stručnjak, projektant, marketing koordinator, product manager, voditelj odjela računovodstva i financija, savjetnik za prodaju nekretnina, rukovoditelj službe ljudskih resursa, likovni umjetnik, prevoditelj, direktor osiguravajućeg društva, profesor, učiteljica, stjuardesa, terenski prodajni predstavnik, fotograf, snimatelj, grafički dizajner, domar, armirač, konobar, majstor ili pomoćni radnik, pekar, zidar i svi oni koji bi htjeli postati dio njegovog tima.
Ne morate skoknuti do Sjevernog pola, ali ukoliko biste željeli sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti vrijedne nagrade, trebali biste ispuniti sljedeće uvjete:

1.) Registrirati se na PickJobs portalu i popuniti profil iznad 70%
2.) Preuzeti PickJobs besplatnu aplikaciju
3.) Prijaviti se na oglas za posao „Djed Božićnjak traži pojačanje”
4.) Riješiti PJ kviz u kojem je uvjet točnost i brzina

Ovaj „oglas za posao“ bit će aktivan sve do 24.12.2020., a pobjednik natječaja bit će prva tri kandidata koja će imati najviše točnih odgovora u najkraćem roku.

Proglašenje dobitnika objavit će PickJobs 30.12.2020., na svojoj službenoj stranici i društvenim mrežama na kojima ih već sada možete zapratiti:

Instagram
Facebook
LinkedIn 
Twitter

DOBRA PRIPREMA JE POLA POSLA

S obzirom da svaki poslodavac između ostalog traži i kvalitetan CV, jeste li se ikad zapitali kako primjerice izgleda životopis Djeda Božićnjaka i gdje ga je izradio?

Detaljnim popunjavanjem svog profila na PickJobs portalu, možete izraditi i automatski preuzeti vlastiti profesionalan CV.

S obzirom na godine iskustva i respektabilnu karijeru, Djed Božićnjak možda može preskočiti intervju, ali uz pomoć PickJobs video prezentacije vi možete povećati šansu da vas poslodavac nikako ne preskoči.

PickJobs je besplatna aplikacija putem koje ćete pronaći posao iz snova ili idealnog zaposlenika u svega nekoliko klikova. Ovaj inovativan portal prisutan je u čak 11 zemalja: Hrvatska, Austrija, Njemačka, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Ukrajina, Albanija i Kosovo.

Zašto odabrati PickJobs?

Funkcionalnost: brzo i detaljno pretraživanje poslova i kandidata za posao
Pristupačnost: svi podaci i obavijesti dostupni su u svakom trenutku
Podudarnost: precizno povezivanje poslodavaca i posloprimaca
Inovativnost: kombinacija društvenih mreža i oglasnika za posao

Više informacija o nagradnom natječaju, kao i ostale ponude za posao provjerite na www.pick.jobs


Komentari