Dijelite, David nas treba! Evo kako pomoći dječaku koji se bori s opakom bolesti

Foto: Zagorje.com

Desetogodišnji dječak David Hlad prije nekoliko tjedana saznao je da boluje od tumora na mozgu zbog čega je hitno podvrgnut dugoj i složenoj operaciji, ali tumor, nažalost, nisu uspjeli odstraniti u potpunosti pa Davida sada čeka liječenje u bolnici Motol Hospital u Pragu. Zbog toga je njegovoj obitelji potrebna financijska pomoć.

“On je toliko veselo dijete i uvijek je spreman pomoći drugima. Odličan je učenik Područne škole u Hrašćini, a unatoč svim nedaćama dobro je raspoložen”, kazala je Davidova majka Ivana za Zagorje.

Pojasnila je da kod nas nema takve terapije jer je to bolnica specijalizirana za takve bolesti te su iz tog razloga upućeni baš tamo. Trebali bi krenuti 23.travnja jer David ima zakazan termin idućeg dana u 10 sati, ali im probleme stvaraju financije. Naime, David ima i dvije mlađe sestre i brata, koji za trajanja liječenja nemaju s kime ostati u Hrvatskoj pa im je potreban smještaj u blizini bolnice, ali i financijska pomoć za boravak u inozemstvu.

Mama Ivana kaže da nikada ne bi tražila na ovakav način pomoć, ali da joj je zdravlje sina iznad svega. Svi koji želite pomoći možete im se javite (majka Ivana 0997537567/otac Robi 0997539065).


Komentari

loading...
-->