CROATIA AIRLINES I DALJE NE LETI ZA BRUXELLES: U ovaj grad preusmjereni su svi letovi

Facebook

Svi navedeni letovi obavit će se zrakoplovom Airbus 319 sa 144 sjedala.

Croatia Airlines i sutra će umjesto u Bruxelles letjeti u Liege. Nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance presumjerit će dva redovita međunarodna leta Zagreb – Bruxelles – Zagreb u redovite letove Zagreb – Liege – Zagreb.

Sutrašnji letovi Zagreb – Liege – Zagreb obavit će se kako bi se putnicima omogućio što brži dolazak iz Belgije u Hrvatsku te iz Hrvatske u Belgiju, a osobito putnicima Croatia Airlinesa na letovima Zagreb – Bruxelles – Zagreb, koji su dosad otkazani ili će biti otkazani zbog zatvorenosti zračne luke Bruxelles.

Zrakoplov na jutarnjem letu OU456 Zagreb – Liege polijeće u 6 sati i 55 minuta, a polijetanje na povratnom letu OU457 Liege-Zagreb planirano je u 10 sati i 30 minuta.

Također, obavit će se i polijepodnevni let OU4456 iz Zagreba u Liege s polaskom u 15 sati i 40 minuta. Polijetanje zrakoplova na povratnom letu OU4457 Liege– Zagreb planirano je u 18 sati i 15 minuta, piše poslovni.hr.

Osim toga, putnicima s otkazanih letova Croatia Airlinesa na liniji Zagreb – Bruxelles – Zagreb nastoji se osigurati, gdje god je to moguće, prijevoz zrakoplovima Croatia Airlilnesa ili zrakoplovima partnerskih kompanija preko odredišta koja su blizu Bruxellesa (Amsterdam, Düsseldorf, Pariz, Frankfurt), ali i drugih europskih odredišta.

Također, kompanija će u skladu s raspoloživosti flote povećati kapacitet na pojedinim linijama u zapadnoeuropska odredišta, odnosno postaviti zrakoplov s više sjedala u odnosu na zrakoplove koji su bili izvorno planirani. Ovisno o potražnji, razmotrit će se i eventualno uvođenje drugih dodatnih letova.

Preporuka je svim putnicima, koji su kupili karte za letove iz Bruxellesa u Hrvatsku, da izravno kontaktiraju najbliže prodajne zastupnike Croatia Airlinesa ili Kontakt centar na telefone 6676 555 i  072–500 505, a dostupna je i e-mail adresa [email protected], kako bi izravno dogovorili mogućnosti i uvjete putovanja.


Komentari