ČAROBNA ATMOSFERA U GRADSKIM JEZGRAMA: 6 čarobnih adventskih sajmova u Hrvatskoj i okolici

Sezona blagdana već je pokucala na vrata te nas čarobna atmosfera u gradskim jezgrama mami van, poručuju iz Blabla cara!

Dodaju kako je ponuda hrvatskih adventskih događanja iz godine u godinu sve bogatija, dobre hrane i zabave nikad ne manjka, a sajmovi u okolnim zemljama dobra su prilika da se upoznaju njihovi običaji i proba tradicionalna hrana.

“Željeli biste otputovati na neko lijepo mjesto i uživati u blagdanskoj atmosferi, prigodno okićenom ambijentu i raznolikoj adventskoj ponudi, ali niste sigurni koji grad izabrati? Ili možete li si to sa svojim organičenim budžetom priuštiti?

BlaBlaCar, najveća svjetska zajednica za dijeljenje prijevoza pripremila je infografiku koja na jednom mjestu donosi preporuku za šest najboljih sajmova u Hrvatskoj i okolici, a do kojih možete brzo, udobno i povoljno doputovati dijeleći prijevoz. Ili, još bolje – ako posjedujete automobil, ponudite prijevoz na BlaBlaCaru, napunite automobil sa suputnicima s kojima ćete podijeliti troškove putovanja, ali i otpjevati koju božićnu pjesmu za zagrijavanje već tijekom puta!” priopćili su iz BlablaCara i priložili ikonografiku kako bi slikovito prikazali svoje priopćenje.

najbolji_adventski_sajmovi_2016_blablacar


Komentari