BURA SE NE STIŠAVA: Danijela Dvornik obrušila se na majku, ali i Andreu Andrassy (FOTO)

Marko Prpic/PIXSELL/Facebook

Nakon Elle Dvornik, reagirala je i njezina majka. 

Na priču o majci djevojčice koja je vratila poklon bon iz H&M-a u vrijednosti od 200 kn, nitko nije ostavio ravnodušan. Komentari na račun majke koja je u međuvremenu najavila tužbu zbog nanošenja šteta njoj i njezinoj kćerki Ivi, dolaze sa svih strana, a nakon što je Ella Dvornik svojim komentarom zapalila internet, javila se i njezina majka Danijela Dvornik.

Naime, supruga Dine Dvornika komentirala je na Facebook stranici Jutarnjeg lista sljedeće: “A mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila bi dobro djelo ,a ovako…..ispala je nekulturna i bahata. To što si može priuštiti skupe krpe ne daje joj za pravo da druge ponižava.”

12801508_1284102281605333_7198008318415633925_n-607x607 (1)

Podsjetimo, kolumnistica Andrea Andrassy napisala je u svom Facebook komentaru da je majka slavljenice nakon bona vratila i leksikon koji je također završio među poklonima koji “nisu bili dovoljno dobri”.

Danijela Dvornik nije joj ostala dužna: ”Najviše će profitirati Andrea, koja sada pokreće i tu glupastu ( po mom mišljenju), akciju za ZARU….da joj se vrati dostojanstvo…ma mislim, šta je slijedeće? Ne treba od djece raditi, slučaj….Totalno krivo i bezpotrebno!”, zaključila je.

a mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila…

Posted by Danijela Dvornik on Samstag, 5. März 2016


Komentari