‘BIO JE DOBAR TIP, ALI SAD TO GLUPO ZVUČI’ Prijatelj iz masonske lože o ubojici u Mlinovima

Foto: PIXSELL/Facebook

O osumnjičeniku za trostruko ubojstvo malodobne djece Haraldu Kopitzu, za RTL je govorio njegov prijatelj koji je htio ostati anoniman. Vijest o ubojstvima ga je šokirala.

“Harald mi je bio prijatelj. Malo mi je teško o ičemu govoriti. Fakat je bio dobar tip, ali kad sad to kažem, glupo zvuči”, izjavio je i otkrio da je Austrijanac stalno pričao o svojoj djeci.

“Stalno je pričao o svojoj djeci, ali nije bio u dobrim odnosima s bivšom suprugom. Bio je presretan s ovom novom curom”, kaže njegov prijatelj.

Osvrnuo se i na Facebook status u kojem je Harald napisao da mu nitko od prijatelja iz masonske lože nije htio pomoći. On smatra da je to sramotno. Podsjetimo, prije nego što je ubio svoju djecu, a potom i pokušao počiniti samoubojstvo trovanjem, Harald je na svom profilu napisao sljedeće:

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože Vladimir Par, Zlatko Knesović i Domagoj Vuković nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive. Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom”; poručio je, a jedan od njegovih prijatelja status je prijavio policiji pod sumnjom da će Austrijanac učiniti nešto nažao sebi.

Nažalost, prizor koji su policajci ugledali bio je šokantan, a o ovoj tragediji danas pišu svi mediji.

Komentari