‘BILO JE JAKO PUNO KRVI’ Ženu nasred plaže u Splitu ugrizla zmija: ‘Noga mi je bila duplo veća od normalne veličine’

Plaža na Jadranu puna ljudi (Foto: Andrija Lucic / CROPIX)

Jedna Rumunjka sa splitskom adresom opisala je za portal Dalmacija Danas horor koji joj se dogodio na splitskoj plaži Žnjan.

“Sunčala sam se u kupaćima, a onda mi je zazvonio mobitel i odlučila sam povući se u hladovinu obližnjeg stabla. Pričala sam, a onda sam samo odjednom osjetila jaku bol. Kada sam pogledala nogu vidjela sam zmiju koja bježi u obližnji grm”, kazala je Monika pa je nastavila.

“Bilo je jako puno krvi. Ispostavilo se da me je zmija ugrizla ravno u venu. Tada me od adrenalina nije ništa boljelo. Uspjela sam ući u auto i odvesti se u bolnicu. Nakon pregleda, doktor mi je rekao da se ne radi o otrovnoj zmiji nakon čega mi je laknulo. Problem je što me zmija ugrizla ravno u žilu i zbog čega je bilo tako puno krvi. Također mi je dezinficirao ranu pošto zmijini zubi mogu biti puni bakterija”, ispričala je, posebno pohvaljujući ljubaznost i profesionalnost liječničkog osoblja u splitskoj bolnici.

“Konačno dolazim sebi”

Noga joj je otekla, iako se nije radilo o otrovnoj zmiji.

“Danima nisam mogla stati na nogu. Noga mi je bila duplo veća od normalne veličine. Moram kazati da je sve to vrijeme vraški boljelo. Evo sada, desetak dana nakon ugriza, konačno dolazim sebi i mogu se vratiti svojim redovnim obvezama”, zaključila je Monika.


Komentari